Deloitte dezvoltă o nouă practică digitală în România

IDC: 50% dintre inițiativele globale de transformare digitală vor eşua în următorii ani

Deloitte România își extinde practica de consultanță, concentrându-se asupra serviciilor de transformare digitală. Cosmin Costea de la COSTEAconsulting.com, un consultant cu experiență vastă în domeniul consultanței digitale în afaceri, va conduce linia de servicii din poziția de Director de Strategie.

În noul său rol, Cosmin se va axa pe trei direcții: transformare digitală, design creativ și implementare de software, concentrându-se pentru început asupra platformei SAP Hybris eCommerce și Marketing.

Cosmin COSTEA_Deloitte

Cosmin se alătură Deloitte după o carieră în management de 15 ani, în care a înregistrat performanțe în implementarea platformei SAP Hybris E-commerce, marketing digital și transformare OmniChannel pentru retaileri, producători și furnizori de servicii. Cosmin este de formație inginer IT, cu o diplomă în Executive MBA, obținută la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie. A fost trainer și consultant pentru strategia și implementarea soluțiilor de E-commerce și OmniChannel în retail în Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda și SUA.

Citeşte şi The digital content creators – principalii influențatori în decizia de cumpărare