Echipa de comunicare a Holcim România are un nou manager: Veronica Dobre

Echipa de comunicare a Holcim România are un nou manager: Veronica Dobre

Veronica Dobre, în vârstă de 35 de ani, este noul Manager Comunicare al Holcim România.

Veronica deține Public Relations Diploma, acordată de către Chartered Institute of Public Relations UK, și a absolvit Facultatea de Științe Politice și Facultatea de Comunicare și Relații Publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Și-a început cariera în comunicare într-o agenție de relații publice, apoi a lucrat pentru o perioadă de peste zece ani, în domeniul farmaceutic, acumulând o bogată experienţă în comunicarea corporativă și de brand.

“Sunt onorată să preiau ștafeta conducerii departamentului de comunicare într-o perioadă în care compania traversează una dintre cele mai interesante perioade din istoria prezenței sale din România, după fuziunea LafargeHolcim, la nivel internațional. Holcim a fost și va rămâne una dintre cele mai active companii din România, inclusiv în comunicarea publică, și pornesc pe acest drum cu promisiunea că voi folosi cu înțelepciune toată experiența acumulată. Vrem să contribuim activ la construirea viitorului în România, iar proiectele de comunicare, fie că vorbim despre business, fie că vorbim despre cele de CSR, sunt parte integrată din planul nostru în această privință”, a declarat Veronica Dobre, Manager Comunicare Holcim România.

Veronica Dobre a preluat ștafeta de la Ioana Borangic, care a muncit în companie timp de aproximativ șase ani.

Despre Holcim România

Holcim România S.A. deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim România S.A. are aproximativ 800 de angajați.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii dintre Lafarge și Holcim, în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

(Foto: Sarvodaya Shramadana, www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •