Interact lansează certificarea Emergenetics, unică în România

Interact lansează certificarea Emergenetics, unică în România

Interact, unul dintre principalii jucători pe piața companiilor de consultanţă şi formare profesională, organizează în toamna acestui an prima certificare Emergenetics, un instrument de analiză comportamentală, destinat managerilor de HR, trainerilor interni, dar și freelancerilor sau celor care oferă programe de coaching.

Analiza Emergenetics are la bază un test complex de personalitate, care îmbină perspective neuro-științe cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferințe de gândire – analitic, structural, social și conceptual – și trei factori comportamentali – expresivitatea, asertivitatea și flexibilitatea. Fiecare persoană posedă aceste caracteristici în combinații și proporții unice, având sau nu o dominantă.

„O persoană este suma experiențelor sale, suprapuse peste fondul genetic înnăscut. Această juxtapunere dintre natură și cultură este fundația pe care a fost construit Emergenetics. Aplicarea testului în mediile corporative oferă detalii prețioase, ajutându-i pe clienți să-și consolideze echipele, să știe ce sarcini să aloce angajaților, să înțeleagă diferențele de gândire și să se adapteze la preferințele lor de interacțiune”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

În prezent, Interact este singura companie de pe piața de consultanţă şi formare profesională din România acreditată Emergenetics și printre primele certificate, din Europa.

Evenimentul de acreditare va avea loc în luna septembrie și va fi susținut de Prof. Dr. Geil Browning, co-fondatoarea companiei Emergenetics International și creatoarea profilului Emergenetics. Cei interesați se pot înscrie la cursul de acreditare Emergenetics pe site-ul Interact sau o pot contacta pe Georgeta Dendrino la adresa de e-mail: georgeta.dendrino@i-interact.ro.

Despre Interact

În cei 18 ani pe piața de training și consultanță, Interact a înțeles subtilitățile proceselor de schimbare, având rol de catalist și gestionând evoluția unor companii de pe piața internă și internațională.

Activitatea Interact se bazează pe un know-how dezvoltat la nivel global. Soluțiile provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie și Franta. Lor li se adaugă și experiența locală și de pe piețe emergente.

Experiența internațională în livrarea de soluții de training și coaching alături de parteneriatele internaționale dezvoltate cu cei mai importanți provideri de soluții pentru nevoile organizației (management, marketing, comunicare, resurse umane, vânzări etc.) propulsează compania în poziția de lider al pieței de training din România.

Despre Emergenetics, citește și: Ai avut vreodată sentimentul că tu și interlocutorul tău veniți de pe planete diferite?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •