Nou şef pentru biroul Evalueserve din Cluj-Napoca

Jitesh Sah - Noul sef pentru biroul Evalueserve din Cluj-Napoca

Furnizorul de servicii de cercetare şi analiză de date, Evalueserve, a anunţat numirea lui Jitesh Sah ca şef al biroului din Cluj-Napoca, România. Jitesh are o experienţă de mai bine de 20 de ani în domeniul analizei şi cercetării, operaţiunilor de afaceri şi tehnologie.

Numirea sa este parte integrantă a strategiei de creștere pe termen lung pe care o vizează Evalueserve în Europa. Jitesh va fi responsabil de creşterea centrului prin dezvoltarea de noi modele de afaceri pentru mediul digital, oferind totodată beneficii sporite clienților care aplică abordarea de tip minte+mașină a companiei. În acelaşi timp, dânsul va avea şi responsabilitatea de a administra centrul din România şi de a asigura funcţionalitatea acestuia în baza sistemului de management al securităţii informaţiei ISO 27001.

„ Vom continua să dezvoltăm noi talente prin angajarea de personal la nivel local. Ne vom concentra în continuare pe îmbunătăţirea competenţelor locale prin instrumente, tehnologii şi procese de ultima oră, în special în domeniile de decizie și a ştiinţei datelor, machine learning și marketing digital,” spune Jitesh. „Intenționăm să angajăm 40-50 de persoane în decursul următorilor 2 ani odată cu dezvoltarea centrului şi în acelaşi timp ne așteptăm la o creștere a afacerii de 20-25% în 2017″.

Evalueserve România s-a înfiinţat în anul 2008, cu scopul de a furniza servicii de cercetare şi analiză clienţilor europeni. De atunci, a cunoscut o creştere anuală constantă. În ultimii 8 ani, centrul s-a extins prin adăugarea de noi servicii precum științele vieții și ale sănătății, cercetare financiară şi analiză de date. Începând cu o echipă de 5 analişti, centrul din România este susţinut acum de peste 110 analişti cu experienţă şi competenţe diverse.

Înainte de a prelua rolul său actual, Jitesh a condus departamentul de consultanţă în tehnologia informaţiei şi comunicaţiei în cadrul Evalueserve. Înainte de a se alătura companiei, a lucrat în firme din domeniul IT unde a creat şi a livrat sisteme de integrare și proiecte de consultanță.

Pushkar Chatterji, care a condus operaţiunile din România mai bine de șapte ani, s-a mutat la Stockholm în calitate de director general al operațiunilor biroului Evalueserve din Ţările Nordice. El va avea responsabilitatea de a conduce vânzările pe conturile existente și de a crea conturi noi, extinzând astfel prezența Evalueserve în regiune, precum și de a executa planul de creștere multi-anual.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •