Orange România are un nou director de HR

Luiza Muller HR Director Orange Romania

Începând cu 1 iulie 2017, Orange România va avea un nou director al departamentului de Resurse Umane în persoana Luizei Müller. Anterior, această funcție a fost ocupată de Ioana Marcu, care a decis să dea curs unei noi provocări profesionale.

Luiza Müller s-a alăturat echipei Orange România în 1998, ca Senior Accountant, fiind recomandată de experiența extinsă în domeniul financiar. Ulterior, ea a promovat în roluri precum Accountant Coordinator și Accounting Manager. De aproape 9 ani, Luiza Müller ocupă funcția de Accounting & Tax Director și este membru în Comitetul Executiv al Orange România.

Activitățile desfășurate anterior în cadrul companiei presupun dezvoltarea strategiei și politicilor de contabilitate și taxe. De asemenea, Müller a coordonat numeroase proiecte transversale în organizație. În plus, ea a deținut roluri-cheie în diferite procese majore, precum cel prin care Orange România s-a transformat în operator convergent.

Transferul său către HR s-a datorat și inițiativelor demarate, care au fost complementare cu această zonă. Ea a construit programe în cadrul departamentului Financiar pe zona de mentorat, dezvoltare personală și profesională, carieră profesională și activități de responsabilitate socială. La conducerea departamentului de Resurse Umane, Luiza Müller va continua elaborarea și implementarea strategiilor de resurse umane în cadrul Orange România.

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România care a obținut acestă certificare din partea institutului independent Top Employer Institute.