Primul hotel Mercure din România s-a deschis în centrul Capitalei

Mercure Bucharest City Center a avut marţi, 24 martie, deschiderea oficială. Acesta este primul hotel al brandului internațional, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, ce se deschide pe piața din România.

Hotelul de 4 stele, amplasat pe strada George Enescu, în inima Bucureștiului, este operat de partenerul strategic al grupului Accor în regiune, Orbis Hotel Group, şi funcționează, de fapt, din luna noiembrie a anului trecut. În primele patru luni de la deschidere, Mercure Bucharest City Center a atras clienți din segmentul de afaceri și de agrement, din România și de pe piețele din Vestul și Sudul Europei.

Noua prezenţă din industria ospitalităţii are 114 camere confortabile, complet echipate, dintre care 27 sunt de tip Privilege, și un apartament. Pentru un confort sporit, Mercure Bucharest City Center pune la dispoziție 30 de locuri în parcarea subterană cu supraveghere video, precum și servicii premium de transfer aeroport-hotel.

„Deschiderea oficială a Mercure Bucharest City Center reflectă eforturile concentrate ale părților implicate (noi – investitorii, Accor, Orbis Hotel Group şi Garanti Bank România) şi reprezintă realizarea unui vis îndrăzneţ, la care nutresc încă de acum trei ani”, a declarat Bogdan Dogariu, Administrator, Dentotal Investment şi proprietarul hotelului.

În România, Orbis Hotel Group operează şapte hoteluri: patru hoteluri Ibis, un hotel Pullman, un hotel Novotel și hotelul recent inaugurat.

„Sunt încrezătoare că hotelul va deveni opțiunea preferată din Bucureşti pentru călătoriile de afaceri și pentru turismul de agrement.” a declarat Alina Fugaciu, Director General, Mercure Bucharest City Center, în cadrul conferinţei de presă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •