Promovare la nivel de parteneri, în RTPR Allen & Overy

Alina Stavaru primeste recunoastere oficiala prin promovare la nivelul de Partener in RTPR Allen & Overy

După zece ani de activitate în cadrul firmei şi zeci de proiecte de M&A, în mod particular Private Equity, proiecte corporate complexe şi Dreptul Muncii, Alina Stăvaru primeşte recunoaştere oficială prin promovare la nivelul de Partener RTPR Allen & Overy, alăturându-se echipei de cinci parteneri: Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici şi Valentin Berea.

„Este o premieră pentru noi să facem un astfel de anunţ de promovare din interior. Alina este printre cei mai talentați avocați din piață, iar contribuția ei importantă în dezvoltarea practicilor de M&A și Dreptul muncii, recunoașterea în piața locală și internațională ne-au convins că merită pe deplin această promovare”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR Allen & Overy.

„Este un vis îndeplinit care mă face să fiu și mai determinată și ambițioasă. Pentru mine, avocatura de business nu este doar un job, este o adevărată pasiune și mă simt norocoasă că am șansa să o practic alături de cei mai buni profesioniști din țară și chiar de peste hotare, de la care învăț în fiecare zi. Sunt încântată că am contribuit la succesul practicii de M&A, precum și la dezvoltarea practicii de dreptul muncii în care am realizat restructurări complexe (inclusiv top management), stock option plans, transferuri de întreprindere etc. Este totodată un vis muncit, cu rezultate confirmate an de an și provocări din ce în ce mai complexe”, a spus Alina Stăvaru, noul Partner RTPR Allen & Overy.

Alina Stăvaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, în 2004. Timp de patru ani, a lucrat pentru o casă de avocatură britanică, iar în 2009 s-a angajat la RTPR Allen & Overy, parcurgând pe rând toate nivelurile ierarhice. În ultimii cinci ani, a performat din calitatea de Counsel. Din 2017, este Secretar al South Eastern Europe’s Private Equity and Venture Capital Association.

Alina a fost implicată activ în circa 100 de proiecte în ultimii cinci ani, dintre care 31 de tranzacții de M&A semnate și finalizate în România (fără a lua în calcul tranzacțiile multijurisdicționale) și 22 de proiecte de dreptul muncii.

Performanţa Alinei Stăvaru a fost recunoscută şi la nivel internaţional: de la începutul anului, a primit două distincţii, „Rising Star” – IFLR1000 2019, România, M&A și „Next generation lawyer” – Legal 500 2019, Romania, Commercial, Corporate and M&A.

Allen & Overy este o firmă internaţională de avocatură cu aproximativ 5.500 de angajați, inclusiv 550 parteneri, cu birouri în 44 de oraşe din întreaga lume. RTPR a fost înfiinţată în anul 2004 şi activează în asociere cu firma londoneză Allen & Overy, din 2008. RTPR Allen & Overy are o echipă de 45 de avocați, inclusiv șase parteneri. „RTPR Allen & Overy” înseamnă Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA în asociere cu Allen & Overy LLP.

Citește și: Accor anunță numirea lui Christophe Chamboncel ca Accor Regional Leader pentru România și Europa de Sud-Est

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •