Public speaking prin tehnici actoriceşti şi strategii solide – curs interactiv

Public speaking prin tehnici actoriceşti şi strategii solide - curs interactiv

Lumea nu există fără comunicare. Public speaking nu se referă strict la actul de a susține un discurs sau de a face o prezentare în fața unei audiențe. Aveți nevoie de mai mult. Într-o economie bazată din ce în ce mai mult pe forțele fiecărui individ în parte, antreprenoriatul sau promovarea în timp record în companie sunt cheile succesului. Dezvoltarea personală nu mai stă de mult timp în manuale și în cumul de informație. Ai din ce în ce mai puțin timp să convingi și să câștigi. Și, indiferent de domeniul în care activezi, ai nevoie de comunicare.

Învață de la cei mai buni traineri, care pregătesc oameni pentru poziții-cheie în societate și în afaceri, cum să devii un comunicator bun, stăpân pe tine, convingător, un negociator de neînfrânt și un om cu o prezență puternică în orice context social sau de business.

Cursul combină tehnicile actoricești cu strategii valide de dezvoltare personală și de afaceri. Învață să câștigi prin dobândirea de abilități de orator, de strateg în comunicare și învață să te comunici ca fiind cel mai bun. Dacă o știi doar tu, nu contează. Ceilalți trebuie să o vadă în tine.

În urma acestui curs:
– Vei scăpa de trac, de emoții și vei ști cum să îți temperezi stările în situații de comunicare dificile sau în fața unor audiențe vaste;
– Vei putea să îți analizezi punctele tari și punctele slabe și vei ști cum să le echilibrezi pentru a obține succes;
– Vei afla care sunt cele mai bune strategii de comunicare aplicate pe nevoile tale și pe situații date;
– Vei înțelege cum trebuie să arate o prezentare convingătoare și care este raportul optim dintre imagine, voce, mesaj și suportul scris când ții un discurs;
– Vei învăța să decodifici mesajele nonverbale ale partenerilor de discuție și să îți adaptezi reacțiile, cum să fii flexibil și să obții cel mai bun rezultat;
– Vei învăța să devii stăpân pe tine și cum să comunici corect, eficient și punctual.

Traineri:
Catalin Costea – este Managing Partner al companiei HR Strategic Partners și responsabil de Training și Dezvoltare profesională în cadrul companiei Snamprogetti Romania. Tehnica sa de training îmbină elementele de teorie cu experiența, exemple practice și exerciții care ajută la descoperirea celei mai bune strategii de comunicare aplicate pe nevoile tale și pe situații date.
Simona Nastase – este formator atestat CNFPA. În 2011 a absolvit Master-ul în Actorie la Londra, în cadrul Academy of Live and Recorded Arts. Tehnica sa de training îmbină elemente de actorie, tehnică vocală, respirație, improvizație și bineînțeles exerciții specifice de comunicare.

Durata cursului:
2 zile (cursul va fi organizat în weekend – data urmează sa fie confirmată pe 1 iulie în baza grupelor formate până în acel moment)
Program : 10.00 – 18.00 (cu două pauze)
Costuri de participare:
Taxa de participare: 400 RON
*15% discount early bird pentru înscrierile efectuate până la data de 30 iunie

Înscrierea la curs:
Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere. În formular, la rubrica “Cursul la care doriți sa va inscrieți” trebuie menționat “Public speaking”.

Modalități de plata:

  • Plata în numerar:

După înscriere, în termen de 24 de ore, pe adresa ta de email vei primi factura proformă în format PDF. Printează aceasta factură sau copiază conținutul ei și mergi cu datele obținute la orice Agenție BCR unde poți efectua plata în numerar la casierie. Nu este necesar sa ai cont bancar.

  • Plata prin Transfer Bancar:

Plata se efectuează pe baza facturii proforme primite pe email după finalizarea înscrierii. Plata se poate face la unul din sediile băncii unde ai cont deschis sau prin accesarea contului Internet Banking și completarea unui Ordin de Plata conform datelor din factura proformă.

Organizatorii asigura:
– Toate materialele necesare cursului – suport curs, mape de curs, badge-uri, pixuri;
– Catering pentru ambele zile de curs.