Schimbări în structura echipei Veka România

Schimbări în structura echipei Veka România

Veka România anunţă, la început de an, schimbări în structura echipei locale de vânzări. Astfel, Gyula Takács (dreapta) a fost numit în funcţia de Director Naţional de Vânzări, ocupând totodată şi poziţia similară din Ungaria. Numirea sa în noua funcţie a avut loc la finalul anului 2015. Anterior acestei promovări, Gyula Takács ocupa, din anul 2011, poziţia de Director Regional de Vânzări România Vest, precum şi poziţia de Director Naţional de Vânzări Ungaria, începând cu anul 2013. Gyula Takács are o experienţă în domeniu de peste 15 ani.ă

Schimbarea în funcţie a lui Gyula Takács vine ca urmare a faptului că Robert Post, General Manager Veka România şi Responsabil de Vânzări Europa de Est, a primit anul trecut noi responsabilităţi în cadrul Veka AG în calitate de Director Executiv al Diviziei de Export. În contextul noilor schimbări structurale, Gyula Takács va prelua o parte din responsabilităţile actuale în România ale lui Robert Post. Astfel, se va alătura echipei executive coordonate de Gabriel Nicolaescu (stânga), Deputy General Manager Veka România.

„Este o deosebită onoare pentru mine să accept această nouă provocare aferentă pieţei naţionale de tâmplărie termoizolantă, aceasta fiind, în acelaşi timp, şi o bună oportunitate personală de dezvoltare în ceea ce priveşte latura de management. Totodată, prin această nouă funcţie în cadrul VEKA România voi avea posibilitatea de a aduce pe plan local experiența acumulată până în prezent în Ungaria şi de a contribui mai puternic la evoluţia companiei şi la trendul pozitiv al diviziei locale”, a spus Gyula Takács.

Schimbările anunţate în echipa locală de vânzări a companiei întăresc obiectivele strategice ale Veka în Europa de Est, iar acest lucru va contribui la creşterea gradului de autonomie locală în procesul de gestionare a distribuţiei de profile Veka pe piaţa din România.

Despre Veka

Veka, producător de sisteme de profile PVC pentru uşi, ferestre şi obloane, numără astăzi 5.200 de angajaţi şi înregistrează vânzări de aproape 900 de milioane de euro în întreaga lume. Prezent pe 5 continente, grupul îşi desfăşoară activitatea în 37 de țări.

Veka România, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către Veka AG Germania şi are peste 30 de angajaţi, în prezent, derulând afaceri cu peste 180 de parteneri în întreaga ţară.