Sfaturi pentru creșterea vânzărilor pe timp de sărbători cu ajutorul newsletter-ului

Sfaturi pentru cresterea vanzarilor pe timp de sarbatori cu ajutorul newsletter-ului

Doriți să faceți buletinele informative să aibă mai mult impact anul acesta? Următorul sezon de sărbători 2020 este diferit de oricare altul care a avut loc înainte. Datorită pandemiei, atât întreprinderile, cât și persoanele fizice lucrează acum cu constrângeri.

În acest moment, trebuie să creăm o comunicare prin e-mail care să fie atentă și relevantă pentru situație. În această postare, vom acoperi câteva sfaturi utile pe care le puteți folosi pentru ca buletinele informative de vacanță să ofere valoare clienților dvs. și să stimuleze conversiile pentru afacerea dvs.

Creșteți lista de e-mail cât mai curând posibil

Dacă nu ați început încă, atunci construirea listei de e-mailuri ar trebui să fie prioritatea dvs. astăzi. Puteți crea buletine informative care se convertesc numai atunci când aveți o listă de e-mail la care să le trimiteți, scrie business.com.

Sezonul de vacanță care se apropie vă va oferi o mulțime de idei de conținut excelente pentru a vă crește rata de abonare.

Cel mai puternic instrument pentru a crea o listă de e-mail este formularul dvs. de înscriere pe site-ul dvs. web. Vă ajută să captați e-mailurile vizitatorilor care aterizează pe site-ul dvs. și, odată ce sunt de acord să primească buletinele dvs. informative, veți putea spori conversiile în timpul sezonului de sărbători.

Oferiți reduceri exclusive sau alte oferte speciale noilor utilizatori care optează pentru buletinul dvs. informativ. Puteți crea valoare cu o ofertă interesantă pentru sărbători, ca o modalitate de a convinge utilizatorii să se înscrie.

Citește și: Peste o treime dintre angajaţi vor să lase în urmă programul de lucru standard 9:00-17:00

După ce ați construit lista de e-mailuri, trimiteți conținut în mod regulat cu o funcție de campanie de degajare pentru a renunța automat la e-mailurile de marketing la anumite ore.

Adăugați elemente creative tematice

Adăugați elemente decorative la pop-up-ul dvs. și la conținutul buletinului informativ pentru a reaminti utilizatorilor despre vânzările viitoare și pentru a crea emoție. Pictogramele și culorile sezoniere din zona de antet și subsol a imaginii dvs., împreună cu conținutul de e-mail adecvat îi vor face pe utilizatori să aștepte mesajele dvs.

Pentru a reflecta situația actuală, puteți urmări exemplul multor alte companii și puteți adăuga grafică în corpul dvs. de e-mail, rezumând modul în care respectați standardele de siguranță pentru personalul și produsele dvs.

Nu uitați să faceți și paginile de socializare și site-ul dvs. atractive și să le potrivească cu temele dvs. de e-mail.

Este deosebit de important ca orice link din corpul dvs. de e-mail să ajungă pe o pagină care reflectă conținutul și aspectul e-mailului, astfel încât să creeze o experiență consistentă pentru utilizatorii dvs.

Fiți cu un pas înainte în privința informațiilor

Deoarece suntem în mijlocul unei pandemii, mai multe informații sunt mai bune decât prea puține trimise prea târziu. Abordați-vă eforturile de comunicare cu mentalitatea că avem de-a face cu o criză.

Și în perioadele dificile, oamenii se bazează pe informații corecte și în timp util pentru a fi la curent și a se simți în siguranță. Cea mai bună mișcare pe care o puteți face este să fiți proactivi și cu un pas înainte în ceea ce privește informațiile.

Anunțați publicul dacă vor exista întârzieri la expediere, o lipsă de personal sau dacă vă închideți magazinele la anumite date. Dar asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a acestor informații oferind pași alternativi pe care ei îi pot face pentru a cumpăra de la dvs. Sau oferiți-le un interval de timp pentru livrări și răspunsuri de asistență pentru clienți.

Citește și: BestJobs: Scădere de 23% în trimestrul trei pentru joburile de management

Retailerii precum Walmart, Target și alții au anunțat deja că își închid locațiile pentru Ziua Recunoștinței. În mod similar, prezentarea informațiilor pertinente este esențială în acest timp. Anunțați publicul la ce să se aștepte în ceea ce privește transportul, standardele de siguranță și returnările. Adăugați astfel de informații la e-mailurile dvs., astfel încât clienții să poată planifica din timp.

Aflați ce își dorește publicul

Un studiu realizat de Adobe sugerează că oamenii intenționează să cheltuiască bani online la același nivel ca anul trecut, dacă nu chiar mai mult. Acest lucru se datorează faptului că vizitele în magazin sunt nedorite și, pentru mulți oameni, economiile au crescut pe măsură ce cheltuielile lor generale au scăzut.

De asemenea, studiul ne oferă câteva informații utile despre tonul pe care trebuie să îl folosim atunci când creăm conținut de e-mail. Demografia mai tânără, inclusiv Millennials și Generation Z, preferă conținut distractiv. Baby Boomers și Gen X ar dori să vadă conținut care să reflecte economii și risc redus.

Este important să vă segmentați lista de e-mailuri, astfel încât să nu trimiteți conținut predefinit tuturor celor din lista dvs. Descompunerea segmentelor pe baza informațiilor demografice, cum ar fi vârsta și profesiile, vă va permite să trimiteți conținut adecvat pentru fiecare grup.

Personalizați-vă marketingul prin e-mail

Știm deja că pentru fiecare dolar cheltuit pentru marketing prin e-mail, câștigați 44 USD în conversii. Dar adăugați personalizare  și ratele dvs. de conversie și profitabilitatea cresc.

Citește și: Angajații români cred că firmele pentru care lucrează sunt mai bine pregătite acum decât erau în criza financiară din 2008

Utilizați integrări CRM și instrumente precum etichete inteligente pentru a vă segmenta lista de e-mailuri. Detalii precum istoricul achizițiilor, frecvența de cumpărare a bunurilor, dobânzile și alte date vă vor ajuta să creați o serie de liste.

Majoritatea publicului apreciază personalizarea, deoarece sugerează că au de-a face cu o organizație profesională. Vă umanizează marca și o face mai memorabilă.

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •