Business pe Bicicletă – mai 2016: sute de bicicliști vor pedala în costum pe străzile din Bucureşti

Business pe Bicicletă - mai 2016: sute de bicicliști vor pedala în costum pe străzile din Bucureşti

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primăvară, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri.

Sute de iubitori de biciclete își dau întâlnire de două ori pe an la Business pe Bicicletă (primăvara și toamna) pentru a pedala împreună pe un traseu prestabilit și a atrage atenția asupra unui obicei urban exemplar, care ne face pe toți mai sănătoși, duce la decongestionarea traficului și, cel mai probabil, ne împrietenește și ne relaxează.

Astfel, iubitorii de biciclete își dau întâlnire marti, 24 mai, de la ora 18.30, în Parcul Tineretului, sub sloganul Get a suit & Ride a Bike. De aici vor pleca la ora 19.30, pedalând în grup, pe arterele principale ale Capitalei, pe următorul traseu, ce are ca punct final cafeneaua Tete a Tete, din parcul Herăstrău:

Parc Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertății – Bd. Națiunile Unite – Str B. P. Hașdeu – Str. Vasile Pârvan – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Terasa Tete a Tete, parcul Herăstrău.

Terasa Tete a Tete din Herăstrău va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, networking și multe concursuri.

Invitații speciali ai evenimentului, care vor povesti despre experiența lor personală cu bicicleta în trafic dar și de ce preferă acest mijloc de deplasare și cum i-a schimbat acest obicei sunt: subsecretarul de stat pe Sport din Ministerul Tineretului și Sportului, domnul Augustin Ioan și Mihai Baractaru, primul triatlonist roman calificat la Campionatul Mondial Ironman Kona.

Vrem să promovăm mersul pe bicicletă ca alternativă la alte mijloace de transport, atât pentru deplasarea în scopuri de business cât și în scop personal. De când organizăm Business pe Bicicletă au fost peste 3.000 de bicicliști care au pedalat alături de noi, pe arterele principale ale Bucureștiului la ore de trafic intens. Am reușit să donăm către o cauză nobilă 15 biciclete și vrem să continuăm. Vă așteptăm alături de noi, să dăm împreună un exemplu celorlalți și să creștem comunitatea bike friendly din București și din țară!“, spune Cristi Tudorescu, președinte JCI București.

Cred că noi, tinerii, trebuie să fim primii care ne implicăm în îmbunătățirea condițiilor pentru cei care se deplasează în oraș cu bicicleta. Business pe Bicicletă este înprimul rând o ocazie de a ne întâlni într-un cadru prietenos, relaxat și de a transmite prin mișcarea noastră un mesaj important. Așadar, Get a suit & Ride a Bike, marți, 24 mai!“, spune Cătălina Brânză, secretar general JCI România și Project Manager al evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •