Dialog cu dirijorul Tiberiu Soare, la Fundația Calea Victoriei

Dialog cu dirijorul Tiberiu Soare

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 19 mai, la ora 17.00, la al doilea eveniment din seria „Inspire me”, dialoguri derulate în Salonul Fundaţiei, în cadrul cărora Sandra Ecobescu stă de vorbă cu profesionişti din domenii umaniste sau culturale. Invitatul din luna mai este Tiberiu Soare, dirijor al Operei Naţionale Bucureşti, unul dintre primii lectori ai fundației, autorul celor două cărţi muzicale, unice în peisajul cultural românesc: „Pentru ce mergem la Operă?” şi „Nouă poveşti muzicale“.

Tiberiu Soare este un muzician din tânăra generaţie, care coboară de pe „piedestalul” dirijorului misterios şi se apropie de publicul de toate vârstele pentru a povesti despre frumuseţea muzicii clasice şi a muzicii de operă, cu pasiune, umor, erudiţie, făcând asocieri inedite între diverse domenii culturale.

Poți încerca și Acționează… verbal! (Atelier de public speaking, cu Liviu Lucaci)

Va povesti, la întâlnirea din 19 mai, despre inspiraţie, despre modele, despre cum lucrezi cu o orchestră şi cu artişti-solişti în căutarea spectacolului „perfect”, despre muzica clasică şi alte stiluri muzicale pe care Tiberiu le iubeşte, despre compozitorii preferaţi şi despre momentele dificile sau pline de inspiraţie din timpul unui concert.

Citește și Tiberiu Soare: „Notele scrise pe hârtie se modelează atât de greu după ideea pe care o ai în suflet…”

Înscrierile se fac pe adresa contact@victoriei.ro. Mai multe detalii despre program și taxa de participare găsiți pe www.victoriei.ro.

Inspire Me – Dialogurile din Salonul Victoriei  îşi propun să prezinte într-o manieră relaxată poveştilor unor oameni pe care îi admirăm, care fac lumea mai frumoasă şi care ne inspiră. Acestea vor fi transcrise şi se vor transforma într-un nou proiect editorial.

Fundația Calea Victoriei aduce în această lună și o serie de cursuri care nu au mai fost până acum în programul său. Printre cele 12 noi subiecte de discuție se numără: Curs de Diplomație, Pictură Suprarealistă, cursuri în limba engleza, Design în secolul XX și Pictură în ulei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •