Recomandare de weekend: Festivalul Lupii Liberi, de la Râșnov

La Rasnov se intampla Festivalul Lupii Liberi, editia cu numarul IV

În cazul în care nu ştiaţi ce să faceţi weekendul ăsta, permiteţi-mi să raportez că la Râşnov se întâmplă Festivalul Lupii Liberi, ediţia cu numărul IV, 21-23 iulie 2017.

Cum a fost anul trecut? Păi, a fost o gaşcă mare, de vreo 2.300 de prieteni, majoritatea fiind prezenţi la toate edițiile. Practic, s-a creat o comunitate foarte specială, bazată pe nişte lucruri comune: dorinţe, aşteptări, idei, libertate, muzică bună şi, pentru cei mai mulţi dintre participanți, iubirea de motoare.

Ştiţi, există concerte la care mergem pentru muzică, pentru artist, şi există festivaluri la care mergem pentru feeling, pentru experienţă, pentru comunitate. Este fix sentimentul acela de apartenenţă, de plecat în excursie cu o tonă de prieteni unde ştii sigur că te vei super distra, vei sta la poveşti şi bârfe cu oameni noi sau cu de-ai casei…

Exact asta am scris şi anul trecut despre Festivalul de la Râșnov. Că timp de trei zile şi două nopţi, locul festivalului a arătat ca o mare excursie în care în care se stă la poveşti, se râde, se mai desface o bere, se mai mănâncă un grătar sau un gulaş, se mai împletesc brăţări de piele, se mai turează un motor, se mai dau cocoşi băieţii cu “al meu e mai frumos, ba al meu, că are toba mai puternică”, se mai ridică un cort pentru cei care vor să vadă stelele pe un cer nepoluat, se mai face un foc de tabără şi se mai pune de un business, două, trei, pentru că, nu-i aşa, toţi ne ocupăm de câte ceva atunci când dăm geaca de piele jos de pe noi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •