Un an nou și o față nouă – fără intervenții chirurgicale [A]

Una dintre cele mai moderne tehnici de infrumusetare: radiofrecventa

Începem 2018 cu o veste bună de la consultantul nostru pe probleme de estetică. Nicoleta RanteșOwner Slim Concept și terapeut – ne prezintă una dintre cele mai moderne tehnici de înfrumusețare: radiofrecvența. “De fiecare dată când ne gândim la un lifting facial sau la o remodelare facială, ne așteptăm ca medicul chirurg să ne opereze. Din fericire, există multe metode care ne pot ajuta înainte să ajungem la chirurg sau chiar să renunțăm la intervenția sa”, spune ea. Radiofrecvența este o alternativă bună la operația chirurgicală.

Ceea ce o diferențiază de alte tipuri de tratamente antiaging, de lifting și de remodelare a conturului facial este caracterul său non-invaziv. Practic, terapia prin radiofrecvență constă în aplicarea în zona afectată a unor unde electromagnetice care pătrund prin toate cele trei straturi ale pielii. Energia produsă astfel, resimțită ca o căldură plăcută, stimulează mecanismul natural de regenerare și reglare a pielii, mai exact producția de colagen, elastină și neo-colagen natural, cele responsabile de aspectul pielii noastre.

Ce beneficii aduce radiofrecvența si în ce cazuri se recomandă?

Dintre problemele pe care le rezolvă radiofrecvența, Nicoleta meționează:

  • reducerea ridurilor de expresie și de vârstă;
  • atenuarea cicatricilor;
  • redarea tonusului și elasticității pielii;
  • reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi;
  • tratamentul urmelor de acnee etc.

O ședință de radiofrecvență constă în curățarea temeinică a feței, aplicarea unui gel de contact și masarea ușoară cu dispozitivul emițător de unde. Nimic dureros, dimpotrivă: o senzație plăcută de căldură și atingere. Pentru rezultate foarte bune, se recomandă un set de șase – opt tratamente la un interval de o săptămână, iar pentru întreținere, se recomandă o ședință lunară. Efectele terapiei încep să se vadă chiar de la sfârșitul primei ședințe, dar acțiunea undelor electromagnetice continuă și după aceasta.

Există și câteva situații în care nu se recomandă terapia prin unde, cum ar fi: afecțiuni ale tiroidei, sarcină sau alăptare, epilepsie, tumori, boli de piele, deținerea de stimulatoare cardiace.

În salonul deținut de către Nicoleta Ranteș radiofrecvența nu se aplică doar la nivelul feței, ci și la nivel corporal datorită efectului de ardere al grăsimilor care se obține prin încălzirea stratului adipos, pentru rezolvarea problemelor precum: celulita, grăsimea localizată sau lipsa de fermitate a pielii.

Ședința-test de radiofrecvență facială în cabinetul Slim Concept este 125 lei (50% reducere), iar la corporal – pentru cinci ședințe achiziționate, primiți una gratis!