20 de instrumente gratuite pentru automatizarea unui business (II)

20 de instrumente gratuite pentru automatizarea unui business (II)

După cum spuneam în prima parte a acestui subiect, instrumente gratuite pentru automatizarea unui business sunt cu atât mai importante când vorbim despre o afacere mică și cu venituri limitate, încă. Așa că astăzi venim cu partea a doua și completăm lista celor 20 de soluții pentru eficientizarea unei afacerii mai mici.

Personalizează e-mailurile
Proiectat pentru a face e-mailurile mai simple, Thunderbird este o aplicație de e-mail gratuită ușor de configurat și particularizat. Poți personaliza adresele de e-mail pentru a face ca afacerea ta să arate mai profesionist de la prima interacțiune cu destinatarii mesajelor.

Eficientizarea comunicării la distanță
Slack este un instrument pentru fluidizarea comunicării între echipele din cadrul unui business mic. Cu versiunea gratuită a platformei, poți căuta printr-o arhivă de până la 10.000 de mesaje și poți efectua apeluri video one-to-one, facilitând comunicarea la distanță.

Pune aplicațiile și dispozitivele să comunice între ele
IFTTT te ajută să creezi o afacere mai coagulată prin sincronizarea tuturor aplicațiilor și dispozitivelor, astfel încât acestea să se conecteze fără probleme, în mod gratuit.

Îmbunătățește engagementul pe rețelele de socializare
Înregistrează-ți afacerea în opțiunea gratuită de Hootsuite și beneficiaază de asistență pentru maximum trei profiluri de social media și două campanii pentru utilizatori individuali. Prin automatizarea activității de social media, Hootsuite poate contribui la creșterea engagementului în peste 35 de rețele globale.

Programează rapoarte periodice pentru indicatorii esențiali
EBSuite oferă suport pentru marketing, vânzări și clienți într-o singură platformă, inclusiv integrarea CRM și project management. Poți programe rapoarte pe oră, zilnice sau săptămânale, în baza unor indicatori care contează cel mai mult pentru afacerea ta. EBSuite oferă un free-trial de 30 de zile pentru companii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •