7 moduri de a te inspira instant

7 moduri de a te inspira instant

Fiecăruia dintre noi îi poate fi de folos puțină inspirație la birou, din când în când. Însă problema este, cum îţi activezi inspiraţia dacă ai nevoie să aprinzi acea scânteie internă, chiar în această secundă, dar nu-ți poți părăsi biroul pentru a ajunge unde trebuie?
Mai jos poţi regăsi cele mai bune resurse despre cum să găsești inspirație atunci când ești blocat la biroul tău, astfel încât să nu te mai simți vreodată leneș și nemotivat la locul de muncă.

 1. Dacă te întrebi de ce să ai inspiraţie chiar contează, acest articol cu privire la motivul pentru care inspirația este minunată îţi va schimba percepţia. (Harvard Business Review)
 2. Acesta este ultimul articol de care vei avea vreodată nevoie despre cum funcționează inspirația și ce trebuie să faci pentru a te inspira. (Lifehacker)
 3. Un birou dezordonat te ajută să dai frâu liber creativităţii, așadar dacă ești în căutarea unui moment de inspirație, încearcă să rearanjezi elementele de pe birou și apoi să te reîntorci la treabă. (99U)
 4. Ai nevoie să-ţi ridici moralul? Citește câteva dintre aceste 100 de citate inspiraţionale pentru a te aduce în starea și în zona potrivite. (Forbes)
 5. Studiile arată că un anumit zgomot ambiental de pe fundal te poate face un adevărat utilaj de creativitate (și productivitate). (P.S. Nu poţi părăsi biroul pentru a obține zgomotul de fundal? Încearcă Coffitivity.) (The New York Times)
 6. Dacă te simţi blocat într-o rutină, încearcă să îţi schimbi rutina puțin și îţi vei putea schimba complet perspectiva. (Fast Company)
 7. Găsește-ţi inspiraţia în muzică cu 60 cele mai inspirate cântece din toate timpurile. (The Healthy)

Sursa: Themuse.com

Foto: Pixabay

Citește și Cum să răspunzi unei idei nebunești venite de la șeful tău

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •