Cele mai bune aplicații de productivitate și eficiență pentru micile companii

Cele mai bune aplicații de productivitate și eficiență pentru micile companii

Iată câteva aplicații de productivitate și eficiență pe care să le folosești în afacerea ta.

GoCo

GoCo.io este o aplicație care mută resursele umane într-un cloud, eficientizează angajările, monitorizează timpului, urmărește managementul performanței, administrează beneficiile, gestionează documentele.

de resurse umane de care aveți nevoie fără toate documentele.

Goodhire

Goodhire este una dintre aplicațiile cele mai bune. Procesul de angajare poate dura mlt, de la teste, recomandări, etc. Goodhire te ajută să îți dai seama dacă potențialul angajat este omul potrivit și o face în doar 24 de ore.

Intercom

Intercom este o aplicație care utilizează o combinație de educație, chat live și multe altele pentru a facilita interacțiunea companiei tale cu consumatorii. În acest fel, te poți concentra pe rezolvarea problemelor înainte ca acestea să apară.

RescuTime

RescueTime este o aplicație care te ajută să înțelegi unde anume perzi foarte mult și îți trimite un raport detaliat despre cum ți-ai petrecut ziua. Nu poți face progres decât dacă observi unde ai probleme și le rezolvi.

Pushover

Această aplicație îți pune ordine în agendă. Dacă ai nevoie de mai mult de un device ca să îți conduci afacerea, această aplicație e perfectă pentru tine. Îți stochează toate push-urile îtr-un singur spațiu, permițându-ți să te ocupi de tot ce ține de afacere deodată.

 

Sursa foto: Unsplash

  •  
  •  
  •  
  •  
  •