Cum să îți promovezi magazinul online în mediul offline

Cum să îți promovezi magazinul online în offline

A avea un magazin online nu înseamnă că trebuie să te limitezi la interacțiunile și promoțiile online. Dacă vrei ca afacerea ta online să aibă succes, trebuie să fii peste tot. Chiar dacă oamenii își petrec mult timp pe internet, nu există nimic asemănător interacțiunii față în față. Prin promovarea offline a afacerii tale vei putea să întâlnești și să te conectezi direct cu publicul țintă. În plus, cu cât mai multe locuri în care îți promovezi afacerea online, cu atât mai mulți potențiali clienți ai. Iată câteva sfaturi despre cum să îți promovezi afacerea online într-un mediu offline:

Folosește cărți de vizită

Ar putea părea de modă veche și inutile în comerțul online, dar această bucățică de hârtie este în continuare un instrument eficient de promvoare a afacerii tale. Când ești afară, întâlnești în mod constant potențiali clienți. Asigură-te că lași adresa site-ului centrată pe cartea de vizită și că iese în evidență.

Participă la evenimentele din comunitatea ta

Nu sta în spatele calculatorului toată ziua. Ieși și întâlnește oameni din comunitate. Participarea la evenimente personale este o modalitate excelentă de a obține feedback despre afacerea ta și de a oferi cărțile de vizită.  Participarea la astfel de evenimente îți permită să formezi relații industriale semnificative, să primești sfaturi pentru o afacere de succes și să îți promovezi magazinul online potențialilor clienți.

Fă-ți un magazin pop-up

Acest tip de magazine au devenit foarte populare în ultimii ani sunt o modalitate excelentă de a crește gradul de conștientizare pentru magazinul tău online. Un magazin pop-up este un spațiu comercial pe termen scurt. El apare și apoi dispare repede, este oportunitatea perfectă pentru companiile de comerț electronic să introducă brandul fizic clienților lor. În plus, le oferă acestora posibilitatea de a vă vedea produsele îndeaproape.  Pentru a crea un astfel de magazin va trebui să ai inventarul propriu- un astfel de magazin nu va funcționa pentru un magazin afiliat unei afaceri cu comerț electronic. Deși este o strategie scumpă, dacă ai bugetul care îți permite, poți încerca. De asemenea, poți încerca piețele de artă, târgurile sau festivalurile, scrie business.com

Contactează mass media locală

În mod evident, marketingul digital este important pentru site-urile de comerț electronic, dar nu uitați de mass-media tradițională. Dacă doriți să promovați magazinul dvs. online persoanelor din zona ta, ia legătura cu mass-media locală. Poți să îți prezinți afacerea în ziarul local.

Chiar dacă nu ai lansat încă site-ul, trebuie să ajungi la mass-media locală. Sursele de știri locale ar putea fi dispuse să anunțe lansarea viitoare a magazinului tău online, ceea ce va crea interes pentru acesta. Doar asigură-te că ai o pagină Coming Soon pe site pentru a captura potențialii clienți și pentru a crea o așteptare înainte de ziua de lansare.

Punerea afacerii online în lumea reală

Doar pentru că ai un magazin online nu înseamnă că clienții tăi sunt doar online – sunt peste tot, deci trebuie să fii peste tot. Folosind aceste sfaturi pentru a îți promova afacerea online te va ajuta să răspândești vestea despre magazinul online potențialilor clienți.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •