La 27 de ani, dă lecții de business americanilor, la ei acasă

Irina Alionte, o tânără antreprenoare din România, a urcat săptămâna trecută pe scena conferinței internaționale Ultimate Wealth Camp, care a avut loc în Las Vegas, alături de antreprenorul american multimilionar Bill Walsh și de Mark Victor Hansen – autorul cunoscutei serii best seller Chicken Soup for the Soul.

La numai 27 de ani, Irina Alionte, inclusă anul acesta în topul celor mai de succes tineri români sub 30 de ani, a atras atenția antreprenorilor americani care au invitat-o să le vorbească despre rețeta de succes a propriului business dezvoltat în România.

Tânăra a început să parcurgă traseul antreprenorial implicându-se activ în afacerea familiei, experiență care ajutat-o să pună bazele cunoștințelor sale practice de business. După finalizarea studiilor universitare, Irina s-a specializat în Marea Britanie urmând un masterat în Marketing și Strategie la o școala de business de top: Universitatea Warwick.

La 24 de ani, a  luat cea mai curajoasă decizie din viața ei, aceea de a începe o afacere pe cont propriu la Londra, oraș în care nu avea familie, conexiuni de afaceri și nici nu știa de unde să înceapă. Având susținerea unor antreprenori cu experiență care i-au devenit mentori, Irina a reușit să extindă conceptul ei inovator de evenimente de fitness în mai multe orașe din Anglia și a primit premiul Best Business Growth după doar un an de la înființarea afacerii.

Între timp, Irina a devenit expert în marketing, a avut mai multe apariții în presa scrisă din Marea Britanie și a fost invitată la evenimente menite să inspire tinerii antreprenori.

În experiența de business din România, Irina Alionte a simțit deseori lipsa unui sistem de susținere pentru oamenii cu idei de afaceri care vor să își transpună viziunea în practică. Astfel s-a născut ideea platformei de coaching în business și dezvoltare personală Born2Succeed, fondată de Irina Alionte. Scopul acesteia este de a oferi experților, consultanților și furnizorilor de servicii soluții practice de dezvoltare a propriei afaceri.

Irina le-a vorbit săptămâna trecută antreprenorilor veniți din întreaga lume în Las Vegas la conferința Ultimate Wealth Camp despre Born2Succeed și rețeta succesului într-un mediu de business aflat timid în expansiune, cum este cel din România, și despre cum îți poți atrage mai multă vizibilitate asupra propriei afaceri.

În calitate de tânăr antreprenor, Irina a înțeles nevoia de a fi susținut și de a susține, de aceea, îi ajută pe cei care doresc să își ducă afacerea la următorul nivel și să genereze mai multă vizibilitate în jurul acesteia. Prin intermediul platformei Born2Succeed, Irina îi ține la curent pe antreprenorii din toată lumea cu noutățile din mediul de business și evenimentele sale.