Compania Schneider Electric are un nou Director General de Marketing

Compania Schneider Electric are un nou Director General de Marketing

Schneider Electric are un nou Director General de Marketing. Chris Hummel va coordona toate activităţile de marketing ale organizaţiei, informează un comunicat de presă al companiei, remis Manager Express.

chris hummel

În acelaşi timp, Chris Hummel va fi Vicepreşedinte Executiv şi membru în Comitetul Executiv.

Chris Hummel are o experienţă vastă în marketing, vânzări şi management general la nivel internaţional, conducând cu succes organizaţii în ţări precum SUA, Germania, Rusia şi Singapore. Înainte de a se alătura echipei Schneider Electric, Chris Hummel a fost Director Comercial in cadrul Unify (cunoscută în trecut ca Siemens Enterprise Communications), funcţie din care a repoziţionat compania, lansând noul brand şi dezvoltând discursul comercial utilizat în colaborările şi comunicarea organizaţiei. În trecut, Chris a mai deţinut diverse funcţii de management al vânzărilor, al produsului şi de marketing pentru SAP şi Oracle.

„Expertiza solidă a lui Chris în marketing, tehnologie şi soluţii va  consolida executarea strategiei Schneider Electric”, a declarat Jean-Pascal Tricoire. „Experienţa lui vastă ca director general şi cariera sa de lungă durată în economii cu creştere ridicată vor aduce o valoare adăugată capacităţilor noastre şi ne vor ajuta să dezvoltăm relaţii mai ample şi mai apropiate cu clienţii şi partenerii noştri”.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operaţiuni în mai mult de 100 de ţări, Schneider Electric oferă soluţii integrate pentru diverse segmente de piaţă, deţinând poziţii de lider în domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcţii şi al centrelor de date sau reţelelor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •