Metamorphosis- Program de Leadership prin Intuiție

Metamorphosis- Program de Leadership prin Intuiție

Regizorul Andrei Șerban despre regizorul Peter Brook

„Peter Brook ne spunea mereu: „Nu pot să fac mai mult decât să creez condiţiile în care să vă dezvoltaţi singuri.” Nu a pretins niciodată că ne transmite secretul meseriei, dar într-un singur an, fiind în preajma lui, am învăţat mai mult decât în toţi anii de şcoală: am înţeles că am nevoie să mă dezvolt, că trebuie să doresc să mă dezvolt şi să fac eforturi în acest scop. Aceste trei cuvinte, nevoie, dorinţă, efort, le-am preluat de la el. ”

Câteva beneficii în urma participării la Metamorphosis:

 • Descoperirea și potențarea intuiției, ca instrument cheie în leadership;
 • Flexibilitate și inovație în situații limită;
 • Gestionarea conștientă și eficientă a presiunilor și relațiilor tensionate;
 • Adaptabilitate la medii și persoane necunoscute, în vederea obținerii de rezultate optime;
 • Descoperirea și asumarea propriei autenticități, cu plusurile și minusurile aferente;
 • Networking și cross business.

Data: 12 – 13 septembrie 2013;

 • 450 E + TVA pentru înscrieri până la data de 20 august – Early Bird;
 • 550 E + TVA pentru înscrieri până la data de 10 septembrie;

Cei aflați în postura de a conduce sau de a influența vor descoperi în Metamorphosis un program de leadership prin intuiție special structurat pentru a crea o punte între competențele consacrate, necesitatea de inovare și nevoia de folosire a acelui potențial personal, cel mai adesea ignorat.

Un program care are ca scop major generarea de expertiză în leadershipul intuitiv prin învățarea experiențială, Metamorphosis utilizează metode neconvenționale de training care provoacă limitele de confort ale participanților și forțează identificarea de noi resurse/soluții.

În cadrul atelierului, exercițiile vizează în mod direct sensibilizarea față de principalele necunoscute din procesele de comunicare, elasticizarea comportamentală în relații și față de sine în diverse situații (conflict, presiuni, termene limită, crize, sabotaj).

Toate resursele și soluțiile sunt identificate de participanți intuitiv, iar provocările atelierului sunt de natură să genereze modele de accesare a intuiției, cu un spectru mult mai larg de conexiuni față de cele vizate doar de logică, analiză, experiență.

Pentru a conduce detașat.

Despre traineri

Adriana_Boscanici_Dan_VasileInițiatoarea proiectului – Adriana Boșcănici

Cu o experiență de peste 11 ani în training, vânzări, dezvoltare personală și coaching, Adriana Boșcănici a creat și conduce din anul 2006 propria companie de training.

Expertiza Adrianei se concentrează pe stimularea intuiției și a creativității în afaceri pentru managementul de vârf, dezvoltarea afacerilor prin tehnici de declanșare și înlesnire a inovației, consultant în procesele și proiectele de instruire și dezvoltare ale angajaților, consiliere în carieră și coaching.

De-a lungul carierei sale, Adriana a antrenat și a format numeroase generații de profesioniști, prin programe personalizate de instruire în management și leadership, vânzări și negociere, dezvoltarea echipei, inovație și creativitate.

Regizorul și trainerul Dan Vasile

Regizorul Dan Vasile este în același timp un trainer și coach cu o experienţă complexă, care structurează şi susţine de mai bine de 7 ani inedite ateliere de învăţare experienţială.

De asemenea, de peste 10 ani, Dan Vasile creează şi implementează programe interactive personalizate de Team Building, apreciate de participanţi din departamente diverse ale unor companii precum PWC, Orange, Siemens, Roland Berger, L’oreal, A&M Consulting, Petrom, Ductil.
Neconvenţional şi inovativ, Dan revine însă permanent la activitatea sa din teatru, de unde îşi trage energia şi creativitatea, fiind regizorul unor spectacole longevive în teatre din Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Braşov, Arad, Reşita, Buzău, Piatra Neamţ,

Dedicat lucrului temeinic, detaliat pentru dezvoltarea personală reală a participanţilor la atelierele sale, Dan Vasile gestionează cu eleganţă şi umor dinamica de grup, insistând însă cu fermitate asupra procesării experienţei fiecărui participant. Pentru ca fiecare experienţă este unică şi contează (www.danvasile.ro).

Despre companie

Trainart este o companie care oferă servicii de training, dezvoltare personală și coaching, prezentă pe piața din România din anul 2006.

Structura serviciilor Trainart este formată din 4 divizii –  Softskills Training, Evaluare de personal, Mystery shopping și Dezvoltare personală alternativă.

În anul 2010, Trainart a lansat divizia de Dezvoltare personală alternativă, axată pe programe care declanșează creativitatea pentru a susține și dezvolta inovația în companii. Această divizie include două programe. Training prin tehnici regizorale, un concept care se adresează exclusiv managementului de vârf și care stimulează dezvoltarea creativității, a gândirii alternative și se bazează pe o selecție de tehnici utilizate de regizori în lucrul cu actorii. Cel de al doilea, Metamorphosis – program de leadership prin intuiție, este un curs de „pilotaj” al eu-lui și al echipelor, varianta deschisă a programului anterior, structurat deopotrivă pentru manageri de vârf, pentru manageri de linie și pentru antreprenori.

Programele din această divizie sunt concepute și livrate de Trainart, împreună cu regizorul și trainerul Dan Vasile.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •