CONCURS: Câștigă o invitație la unul dintre cele două ateliere organizate de către Fundația Calea Victoriei

CONCURS: Castiga o invitatie la unul dintre cele doua ateliere organizate de catre Fundatia Calea Victoriei

Update: concurs încheiat.

Învățarea și dezvoltarea continuă este esențială în atingerea succesului personal și profesional. Pentru persoanele dedicate învățării continue, aceasta înseamnă să participe la evenimente, conferințe și ateliere, care să le ofere noi perspective și să-i ajute să devină mai eficienți în obținerea rezultatelor.

Activitatea noastră, de la Manager Express, este orientată spre oameni, dezvoltare, decizie și acțiune. De aceea, vă oferim șansa de a participa, gratuit, la unul dintre atelierele organizate de către Fundația Calea Victoriei.

Pentru o desfășurare cât mai eficientă, vă rugăm să mergeți către pagina noastră de Facebok, să dați Like la pagină (dacă nu ați făcut-o deja) și să lăsați un comentariu, la anunț, în care să ne spuneți la care dintre aceste două ateliere ați vrea să participați și motivul pentru care l-ați ales.

Precizăm că va avea loc câte o extragere pentru fiecare invitație. Prima va fi pe data de 15 august, iar a doua – pe 20 august. Astfel, în cazul în care ambele teme vă sunt pe plac, puteți participa la ambele extrageri.

În continuare, găsiți descrierea celor două cursuri.

1. Atelier de Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?

Stabilirea obiectivelor și gestionarea activităților nu este punctul vostru forte? Ați vrea să învățați cum să profitați la maximum de timpul vostru, dar nu cunoașteți toate aspectele cu privire la procesul de planificare? Pentru a vă ajuta în acest sens, organizăm un concurs, în parteneriat cu Fundația Calea Victoriei, și vă oferim o invitație la atelierul „Time management: Cum îmi stabilesc obiectivele?”, care va avea loc pe 16 şi 17 august.

În cadrul atelierului, participanții vor fi îndrumați spre metode prin care înţeleagă noţiunile de planificare și cum să-și dezvolte abilităţile de organizare a activităţilor, astfel încât obiectivele vizate să fie atinse, evitând stresul.

Mai multe detalii despre atelier găsiți pe site-ul Fundației Calea Victoriei. Mai jos, găsiți un fragment cu lectorul Alin Comșa, cel care va susține cursul.


Sursă: Youtube/ Calea Victoriei Foundation

2. Şcoală de vară: Dicţie şi vorbire

Fie că sunteți manageri, lideri sau angajați pe un alt nivel, este la fel de important să stăpâniți un discurs clar, pe o intonație adaptată situațiilor și care să exprime corect mesajul pe care doriți să-l transmiteți interlocutorului sau publicului. Poate că nu toți se nasc buni oratori (dacă acesta este un dar înnăscut), însă oricine poate învăța cum să devină unul.

CONCURS: Castiga o invitatie la unul dintre cele doua ateliere organizate de catre Fundatia Calea Victoriei

Un prim pas spre acest obiectiv este atelierul de dicție și vorbire, pe care îl desfășoară cei de la Fundația Calea Victoriei, în cadrul programului Școala de vară. Acesta se va desfășura în perioada 21- 25 august și va fi susținut de către Ionut Kivu și Irina Ungureanu.

Printre alte activități care vor avea loc în cadrul orelor de dicție, veți conştientiza propriul tip de vorbire şi veți exersa pentru îndreptarea eventualelor defecte, veți învăța să vă controlați respiraţia în vorbirea cotidiană și cum să vă stăpâniți emoțiile în discurul public.

Mai multe detalii despre atelier găsiți pe site-ul Fundației Calea Victoriei.

Fundația Calea Victoriei este acel loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii, printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 10 ani, FCR inspiră prin arte și cultură și susține tinerii talentați. Au reușit să ducă o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, au devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

(Foto: Lukas Blazek, www.unsplash.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •