[23 iunie 2016. Workshop] Butic de idei – Comunicarea prin imaginea personală

[23 iunie 2016. Workshop] Butic de idei – Comunicarea prin imaginea personală

Și în business, dar și în viața de zi cu zi, este foarte important să ne cunoaștem, ca stil, și să ne îmbrăcăm conform propriei siluete. În momentul în care ajungem să avem încredere în propria înfățișare, și comunicarea cu cei din jurul nostru va fi mai ușoară. Iar business-ul înseamnă comunicare. Modul în care alegem să ne prezentăm în fața celorlalți influențează felul în care ne simțim, gândim și ne comportăm, dar în egală măsură determină și comportamentul celorlalți în relație cu noi. Preocuparea pentru propria imagine este și un gest de politețe față de cei cu care interacționăm.

Pentru că nu tot ceea ce ne place la alții ni se potrivește și nouă, ne este necesar un minim bagaj de informație de natură estetică. Iată de ce am invitat un specialist în materie să susțină viitorul nostru workshop, sub egida Manager Express: “Butic de idei Comunicarea prin imaginea personală”.

Invitatul nostru este, de astă dată, Daniela Caia – consultant vestimentar și de imagine și personal shopper. Ea le va dezvălui participantelor la această întâlnire ce presupune procesul de construire a imaginii personale și de unde începe un astfel de proces. Vom discuta despre importanța cunoașterii proporțiilor pe verticală ale corpului, despre decodarea stilului personal și despre tipurile coloristice. Totul va fi susținut și explicat prin exemple de genul “before and after”, pe care le vom analiza împreună.

“Buticul de idei – Comunicarea prin imaginea personală” va avea loc în data de 23 iunie 2016, ora 19.00, la sediul Codecs, Strada Agricultori 37-39, et. 4, camera 402, București

Credit: Foto Coli

Credit: Foto Coli

Despre Daniela Caia

Daniela este absolventă a Facultăţii de Textile din cadrul Universității Politehnice Iaşi. După experiența de coordonator al departamentului de imagine şi stil din cadrul unei televiziuni naţionale, timp în care a aprofundat domeniul consultanţei vestimentare, în toamna anului 2009, și-a început cariera de consultant vestimentar independent. „Fiind o persoană care pune accent pe latura emoţională, am ales varianta de consiliere unu la unu. Ceea ce îmi propun în cadrul fiecarei colaborări este să găsesc calea de mijloc între ceea ce își doreşte persoana cu care lucrez și ceea ce eu consider că i se potrivește ca stil, siluetă, tip coloristic, statut social şi stil de viaţă”.

Vă invităm alături de noi pe 23 iunie 2016, ora 19.00, la sediul Codecs, Strada Agricultori 37-39, et. 4, camera 402, la o întâlnire prietenoasă, în care sperăm să avem răspunsuri pentru toate întrebările voastre.

Taxa de participare este 110 lei

(Dacă ați participat la primul workshop al Manager Express, beneficiați de o reducere de 10% la cel din 23 iunie 2016).

Ora de începere: 19.00

Durata: 2 ore

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Mesajul tău

Pentru detalii suplimentare: 0722.409.342

Participanții la această ediție a Buticului de idei vor beneficia de o reducere de 10% la următoarele ediții.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •