„Jocuri de putere în echipe”

Mihaela Reese, Leadership Coach, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 9 iunie 2015, ora 19, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Jocuri de putere în echipe”. „Alături de Mihaela Reese vom analiza care sunt problemele cu care ne putem confrunta într-o echipă şi cum le putem depăşi pentru a fi eficiente şi pentru ca fiecare membru al echipei să îşi atingă potenţialul”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste pe domeniul lor de activitate.

Mihaela are experienţă în leadership development, strategie personală, coaching pentru executivi şi pentru echipe. Folosindu-se de pregătirea ei academică, de natura pozitivă şi de uşurinţa de a vedea lucrurile în perspectivă, Mihaela îşi ajută clienţii să îşi descopere zonele necunoscute şi să se dezvolte, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.

Mihaela a urmat un EMBA şi a fost, timp de patru ani, General Manager în industria IT&C, ceea ce a ajutat-o să aibă o mult mai bună înţelegere a complexităţii mediului de business. În prezent, este Associate Certified Coach la International Coaching Federation.

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Manager Express se numără printre partenerii media ai evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •