O nouă ediție a Atelierelor UMANager are loc pe 5 octombrie

umanager

Cea de-a XI-a ediţie a Atelierelor de Leadership Moral UMANanager are loc în data de 5 octombrie, la orele 17.00, în Sala Aula Magna a Universității Româno-Americane (Bd. Expoziției, nr. 1B). Participarea publicului la această conferință este gratuită și se face pe baza înscrierii pe site-ul umanager.ro.

Tema acestei ediții a UMANager este ”Valori și cultură organizațională – cum se transformă niște valori autentice într-o cultură organizațională sustenabilă”.

Evenimentul vă propune o discuție interactivă cu trei personalități din lumea de business din străinătate: Daniel Truran, Ralph Blundell și Valerie Davis. Toți cei trei sunt membri ai Ethical Business Building the Future (EBBF), o organizație din care fac parte oameni de afaceri din Europa, inspirați de principiile credinței Bahá’í.

În plus, organizatorii au mai pregătit și o surpriză: cinci persoane dintre cele care vor fi prezente pe data de 5 octombrie la cea de-a XI-a ediţie a UMANager vor avea ocazia să câştige prin tragere la sorţi câte un bilet la Conferinţa EBBF – Building capacity, din 6-9 octombrie, în valoare de 300 €!

Tematicile discursurilor

Daniel Truran: Cum să creezi companii și locuri de muncă pentru care să merite să muncești

Ralph Blundell: Susținerea unei culturi organizaționale sănătoase în ciuda tuturor neînțelegerilor

Valerie Davis: Transformarea Valorilor și Culturii – un model integral

Prezența celor trei speakeri la atelierele din 5 octombrie a fost asigurată cu sprijinul EBBF și a celor patru inițiatori ai evenimentelor UMANager: Dr. Wargha Enayati, Silviu Hotăran, Steven Van Groningen și Septimiu Postelnicu.

Ralph Blundell este consultant de leadership pentru mari corporații din întreaga lume, facând posibilă dezvoltarea echipelor de senior management și facilitând schimbarea la nivel de sistem. Este un speaker constant la conferințe și evenimente de business și predă la școli de business. Locuiește în Portugalia și este membru în board-ul EBBF.

Valerie Davis a lucrat cu lideri din mai multe domenii de afaceri din America de Nord, datorită  rolului de leadership development professional. Și-a început cariera într-o companie globală de telecomunicații, a lucrat cu o firmă de consultanță globală și și-a înființat propria firmă de peste 10 ani. De curând și-a terminat doctoratul în Dezvoltare Umană, studiind modul în care liderii construiesc puterea folosind principiul colaborării.

Daniel Truran este strateg, Social innovator și Director General al EBBF (Ethical Business Building the Future). Este, de asemenea, co-fondator al The Impact Hub Madrid Social Innovation Hub | și Marketing and Events Director la B Lab Europe .

Citeşte şi UMANager – Etică și valori în educaţie: încotro?