Vrei performanţă? Fii tu însuţi un performer!

performanta

Companiile sunt permanent în cursa de atragere a celor mai buni oameni din piaţă, pentru că ei determină succesul şi performanţa organizaţiei. Iar păstrarea angajaţilor performanţi poate fi o sarcină mult mai grea decât găsirea şi angajarea lor. De aceea, este important cum stabileşti şi aplici managementul performanţei în compania ta.
Pe 9 septembrie, ai ocazia să afli de la un practician ce trebuie să ştii şi să faci pentru a atrage în echipa ta cei mai buni oameni şi pentru a-i pune eficient în valoare. Simona Podgoreanu, director HR, consultant şi profesor la Şcoala de Afaceri Româno-Americană ASEBUSS, va susţine cursul Performance Management, având ca principale subiecte:
• Ce este performanţa într-o organizaţie, cum o recunoaştem şi cum o recompensăm;
• Cum se măsoară şi cum influenţează rezultatele la nivel de companie şi la nivel individual; Erori frecvente în evaluarea performanţei;
• Cum se măsoară eficient şi obiectiv, cantitativ şi calitativ, munca angajaţilor.
Participarea la curs îţi este recomandată dacă:
– Eşti director de departament şi conduci o echipă;
– Ai propria companie şi te preocupă performanţa angajaţilor;
– Eşti specialist în domeniul resurselor umane;
– Eşti interesat să afli cum decurge un curs Executive MBA.
Program zilei de 9 septembrie:
18:30-19.00 – Prezentarea programului Executive MBA 2015
19.00-20.15 – Curs Performance Management
Participarea la acest curs demonstrativ este gratuită. Tot ceea ce ai de făcut este să te înscrii din timp la adresa de e-mail: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722.368.602. Confirmarea se face individual, în limita locurilor disponibile.
Despre Simona Podgoreanu
Simona a urmat o serie de specializări în resurse umane şi management general, în Canada, Franţa, Slovenia şi Spania. Are propria companie de consultanţă în resurse umane, iar din 2006, este şi directorul de resurse umane al unui important grup din sectorul agribusiness.

Despre program
Programul româno-american Executive MBA, organizat în parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta, este primul de acest tip organizat în România, prezent de peste 20 ani în piaţa educaţiei manageriale. Succesul său e demonstrat de cei peste 1.200 absolvenţi care l-au urmat şi care reprezintă cea mai mare comunitate de alumni din ţară.
Următorul program Executive MBA va lua startul în octombrie 2015, iar înscrierea se face în perioada septembrie-octombrie.

Citeşte şi Când dispare pasiunea…