Ce puteți învăța despre afaceri de la Henry Ford?

Ce puteti invata despre afaceri de la Henry Ford?

Pe 17 iunie, 1903,  Henry Ford pune bazele companiei Ford Motor Company. Viziunile lui au revoluționat industria de transport și a permis multor oameni să își cumpere prima lor mașină.

Vă întrebați ce relevanță au metodele și etica muncii lui Henry Ford astăzi. Ce vă poate învăța un proces vechi de o sută de ani ca să fiți antreprenori mai buni și proprietari de afaceri în era modernă? Ei bine, poate surprinzător mai mult decât vă imaginați.

Am făcut o selecție de câteva metode pe care Ford le-a aplicat în afaceri și care vă pot ajuta să atingeți succesul, așa cum le enumeră site-ul bidsketc.com.

Inovare = Succes

Inovația fără execuție este doar o halucinație. ~ Henry Ford

La începutul secolului al XX-lea, Henry Ford a adus tehnica liniei de asamblare în lumea producției de automobile. Metoda a fost atât de reușită, încât a permis producția în masă pe o scară de neegalat.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că Ford nu a fost inventator; el a fost un inovator. El nu a inventat mașina sau linia de asamblare, dar a revoluționat modul în care au fost produse și utilizate. Avea viziunea de a lua un lucru ceva care deja exista, de a-l îmbunătăți și de a-l vinde ca fiind ceva nou.

Acest lucru poate servi drept o lecție importantă pentru oricine este blocat pe idei. El a demonstrat că reinventarea roții nu este necesară atunci când modificarea și îmbunătățirea pot servi la fel de bine. Este vorba despre a avea convingerea în puterea viziunii profesionale și înțelegerea modului de valorificare a oportunităților.

Marele antreprenor nu numai că pune idei în mișcare, dar se angajează și în mod mental. „Să ai o idee uimitoare este bine și frumos, dar s-o vezi adusă până la faza de implementare și execuție este la fel de important.”