Cele mai recente lansări de aplicații, utile pentru afacerile mici

Cele mai recente lansari de aplicatii si dispozitive, utile pentru afacerile mici

Lucrurile se schimbă atât de repede, încât aproape zilnic se lansează noi instrumente digitale, care pot fi utile mai ales pentru afacerile mici, cu bugete reduse și nevoi specifice. Iată care sunt ultimele noutăți de pe piață:

WhatsApp Business vă permite să vă conectați cu clienții în mod gratuit

Images: WhatsApp

WhatsApp Business a fost lansat cu scopul de a oferi proprietarilor de afaceri mici un instrument ușor de utilizat pentru a se conecta cu clienții lor. Este o aplicație pe Android pentru business-urile mici, astfel încât acestea să poată crea un profil de afaceri pentru a transmite imaginea unei prezențe și experiențe mai profesionistă.

Pentru a folosi WhatsApp Business nu trebuie să descărcați o nouă aplicație. După ce vă completați profilul, acesta va fi afișat ca un cont de companie și va deveni un „Cont confirmat” odată ce WhatsApp verifică informațiile.

După crearea contului, proprietarii de business pot utiliza instrumente precum mesageria inteligentă, răspunsurile rapide, mesajele de salut și cele de tip „absent de la birou”. Având aceste opțiuni, puteți comunica rapid cu clienții,  pentru a le aduce la cunoștință că sunteți ocupați sau deschiși pentru afaceri.

Aveți, în continuare, același control asupra mesajelor, astfel încât puteți raporta mesajele spam și puteți bloca orice număr, inclusiv companii.

Aplicația oferă, de asemenea, statistici privind mesageria, inclusiv numărul de mesaje citite. Iar dacă se întâmplă să nu aveți telefonul cu voi, WhatsApp Web vă permite să trimiteți și să primiți mesaje pe PC.

Deși acum este gratuită și nu există informații clare despre o monetizare, este posibil ca la un moment dat să existe o taxă de utilizare. Momentan, WhatsApp Business este disponibil în SUA, Marea Britanie, Indonezia, Italia și Mexic, pe Google Play. Acesta va fi lansat în următoarele săptămâni și în alte părți ale lumii.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •