Conducerea unei companii fără a avea un spațiu de birouri

Conducerea unei companii fara a avea un spatiu de birouri

Multe întreprinderi moderne nu au birouri, decizie care poate părea ciudată, dar poate ajuta prin economisirea de bani și încurajarea echilibrului muncă-viață.

De fapt, potrivit cercetărilor făcute de Jabra, în acest moment, de patru ori mai mulți angajați decât în ​​2015 consideră că lucrul de acasă este cea mai productivă opțiune. Nu există lipsă de lucrători la distanță, astăzi, tehnologia avansată făcând lucrul la distanță posibil și chiar convenabil.

Cu toate acestea, anumite tipuri de companii pot gestiona mai bine decât altele atunci când sunt conduse strict de acasă. De exemplu, o companie de consultanță sau un magazin online de îmbrăcăminte ar putea fi mai ușor de întreținut de la distanță decât o mare companie de finanțe.

Citește și: Greșeli de social media marketing și cum poți să le repari

Administrarea unei afaceri fără birouri va avea, cu siguranță, complicații. Cât timp este durabil modelul de lucru de la distanță este o întrebare pe care mulți și-au pus-o. Pentru a găsi răspunsul, am intervievat experți și am constatat că, cu un plan potrivit, puteți conduce o afacere fără birou la nesfârșit, scrie business.com.

Iată cum:

1. Creați un spațiu de lucru în casa dvs.

Dacă vă conduceți întreaga afacere de acasă, ar trebui să vă amenajați un spațiu de lucru productiv care să imite un birou pentru a crește productivitatea.

„Configurarea unui mediu care să fie strict spațiul dvs. de lucru este esențială”, a declarat Becky Bavli, CEO și fondatorul T este pentru Tame.

„Ar trebui să fie curat, luminos și organizat. Am făcut greșeala de a lucra într-un spațiu neutru din casa noastră și am fost repede aspirat în treburile casnice și îngrijirea copiilor noștri.”

Când lucrați în același spațiu în care dormiți, faceți sarcini și primiți musafiri, sunteți mai tentat de distrageri, împiedicându-vă performanța și concentrarea. Dacă este posibil, desemnați o mică parte din casă pentru munca dvs.; dacă nu, măcar așezați-vă la o masă sau birou într-o zonă liniștită.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •