Speakeri care revoluţionează piaţa diamantelor cu tehnologii deep tech şi cursuri despre cum se realizează o casă inteligentă şi un asistent virtual, la Codiax 2018

Speakeri care revolutioneaza piata diamantelor cu tehnologii deep tech

La Codiax 2018 vin în premieră în România, Leanne Kemp, fondatoarea unei companii care cu ajutorul tehnologiei blockchain supraveghează piaţa tranzancţiilor de diamante din întreaga lume şi Victoria Albrecht, cea care a pus bazele unei companii care foloseşte inteligenţa artificială pentru a ajuta să se dezvolte afaceri globale precum Coca Cola sau Airbus.

Speakeri care revolutioneaza piata diamantelor cu tehnologii deep tech si cursuri despre cum se realizeaza o casa inteligenta si un asistent virtual la Codiax 2018 2Cum construiești un sistem interconectat pentru o casă inteligentă? Dar un chatbot? Dedicat tehnologiilor viitorului și progreselor făcute cu ajutorul deep tech, evenimentul aduce opt sesiuni practice, tehnice pentru developeri și ingineri software. Codiax va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 15– 16 noiembrie, la Hotel Opera Plaza.

Codiax îşi menține promisiunea de a facilita transfer de cunoștințe între lideri de top din domenii precum inteligența artificială, realitatea virtuală, tehnologii 3D, blockchain, IoT şi Industry 4.0 şi participanți, iar cel mai bun mod în care acesta se poate realiza este prin prezentări şi workshop-uri tehnice.

Ea este una dintre cele 50 cele mai influente femei din Europa în domeniul tehnologiei și prima femeie care deține titlul de Antreprenor Șef al Queensland-ului, al doilea cel mai mare oraș din Australia. Leanne Kemp a fondat și conduce Everledger, o companie care folosește într-un mod inovativ tehnologia blockchain pentru a combate frauda și furturile de pe piața produselor de lux cum ar fi diamantele, rubinele și aurul. Compania sa valorează peste 50 de milioane de dolari.

Pe scena Codiax va urca și Victoria Albrecht, director al Springbok AI, o companie din Anglia care ajută giganți precum Coca Cola, Airbus sau Henkel să se dezvolte cu ajutorul tehnologiilor viitorului precum inteligență artificială, machine learning sau chatbots.

Stiați că 27,2% dintre specialiștii IT&C din România sunt femei? România ocupă locul doi în Europa în privința ponderii femeilor în rândul specialiștilor în tehnologia informației, potrivit Eurostat. Marea Britanie, însă, locul în care cele două antreprenoare și-au deschis companiile, se află abia pe locul 15.

Citește și Ce transformări aduce blockchain până în 2020?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •