Proximitate şi adevăr în coaching

Initiativele de coaching in companii incep sa fie si in Romania din ce in ce mai prezente

A şti să asculţi înseamnă să eliberezi toate gândurile de pe ecranul mental, să ai o minte curată, pe care se poate proiecta imaginea creată de client.

Datorită deschiderii coach-ului, înţelegerea profundă (limitată de pragul de percepţie) permite conştientizarea unei viziuni extinse asupra unui subiect care poate părea fără ieşire, chinuitor pentru client. Sensuri profunde, care au substanţă doar pentru coach, sunt exprimate ca o viziune eliberatoare din graniţele perceptuale ale clientului.

Rolul câmpului de lucru, al spaţiului de exprimare este definitoriu. Unul pur, lipsit de orice emoţie sau gând. Este ca o pânză albă de pictor care se cere impresionată. Acea pânză pură şi eliberată de restricţii şi limitări este pregătită să primească expresia gândurilor şi a emoţiilor clientului, blocate în timp şi spaţiu. Emoţii închise, limitări şi condiţionări, traume profunde îşi găsesc astfel înţelesul într-o exprimare liberă, în acea zonă curată, care permite conştientizarea că o frică sau o ­limitare este autentică şi adevărată doar pentru acel nivel de percepţie.

Coach-ul, prin puterea de conectare şi exprimare a luminii din el, poate să conecteze clientul la o zonă, o vibraţie, o înălţime, care-i permite acestuia să vadă acel adevăr valabil dintr-un spaţiu proxim mai curat, mai pur. Este vorba despre o viziune total diferită de cea anterioară, care ajută eliberarea de sub influenţa blocajului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •