Noile tendințe în media & marketing se anunță la ”Future of Media”

Noile tendinte in media & marketing se anunta la Future of Media

Future of Media, conferința dedicată celor mai noi tendințe în media, digital și marketing, revine pe 23 noiembrie, la Ramada Parc Hotel, București. Cea de-a cincea ediție a conferinței se va desfășura pe parcursul unei zile întregi și va aduce mult know-how cu relevanță locală, idei noi și abordări proaspete în marketing și mediul online.

Cele patru sesiuni ale evenimentului sunt următoarele:

New and old challenges for marketers – o privire asupra modului în care se schimbă media, ce influențează consumatorul și, mai ales, care este impactul digitalului în comunicarea dintre brand-uri și clienții lor.

Major trends with big impact in marketing world – o sesiune despre lumea tendințelor actuale, influențate de diversitatea media, de creșterea canalelor digitale și de provocările actuale ale oamenilor de marketing și media de pe piața locală.

Behind the scenes of highly creative digital campaigns – o interpretare a creativității în era digitală, pusă în scenă de actorii unor campanii inedite.

How to run a succesful influencer marketing campaign – o discuție despre cum alegem influencerii, cum îi integrăm în campanii și care este rolul lor în mixul de comunicare.

Future of Media te provoacă să vii cu mintea deschisă la un eveniment consistent, unde să îți actualizezi baza de cunoștințe pentru 2018 și să găsești idei inedite pentru noi campanii.

Evenimentul reunește specialiști din arii diverse, precum online publishing, advertising, digital, pentru a expune provocările și oportunitățile industriei, cele mai noi tehnologii din domeniu și impactul lor asupra modului în care se vor desfășura campaniile în 2018.

Printre vorbitorii acestei ediții se numără: Gabriela Lungu (Wings Creative Leadership Lab), Anca Ungureanu (UniCredit Bank Romania), Valentin Suciu (Jazz Communication), Alina Cinciulescu (Global Records), Denisa Mirea (Avon Romania si Moldova), Andreea Lupu (Starcom), Lorand Balint (Platypus Group), Dragoș Stanca (Thinkdigital), Laurențiu Dumitrescu (Digital Star), Raluca Kisescu (Creative Marketing Strategist). Lista completă a speakerilor, precum și programul sunt disponibile pe www.futureofmedia.ro.

Înscrierile la acest eveniment se pot face direct pe site. Bloggerii beneficiază de participare gratuită, prin completarea formularului disponibil pe site-ul oficial.

Foto: captură www.2017.futureofmedia.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •