Programele de training, mai apreciate decât pachetele de beneficii

Programele de training, mai apreciate decat pachetele de beneficii

În 2020, mulți angajați nu mai caută doar o slujbă. Dar ce vor mai mult? Conform unei cercetări realizate de compania de consultanță Valoria, 42% dintre angajați caută un salariu bun și un pachet atractiv de beneficii, dar imediat după aceea, 35% pun pe primul plan dezvoltarea profesională. În cazul tinerilor 86% dintre aceștia pun pe primul plan dezvoltarea profesională și numai 47% țin cont în alegerea locului de muncă, în principal, de nivelul de salarizare, plus beneficii atractive.

Programele de training, mai apreciate decât pachetele de beneficii

De ce este importantă învățarea? „Ca să ne actualizăm cunoștințele, să înțelegem mai bine o idee, un concept, o funcționalitate, ca să ne satisfacem curiozitatea, să ne creștem autonomia sau eficiența și să ne optimizăm felul în care muncim”. Poate că acestea nu sunt singurele motive ale prioritizării învățării, dar sunt cele numite cel mai des de participanții la cursurile susținute de echipa Valoria.

Citește și: Studiu Valoria. Managerii: „Scăderea taxării muncii, principala masură care îmbunătățește mediul de afaceri”

Înțelegând contextul de operare și necesitatea companiilor de a-și dezvolta angajații și crește afacerea, compania Valoria lansează un program de 12 cursuri deschise ce se va derula în perioada ianuarie-aprilie 2020. Temele abordate sunt aliniate cu ariile de focus formulate de departamentele de HR ale partenerilor Valoria și includ între altele:
* Scriere de business cu tehnici de NLP
* Feeback, feedforward și creșterea performanței
* Imagineering, tehnică de creativitate și inovație
* Tehnici avansate de vânzare – Modelul universal al persuasiunii
* Managementul timpului prin life hacks
* De la intenție la impact, prin coaching

”Într-o lume tot mai conectată, cu volume de informații foarte mari și adevăruri provizorii, a învața nu mai este opțional ci obligatoriu. Actualizarea informațiilor devine o necesitate în condițiile creșterii competitivității individuale în piață muncii și a companiilor în piața globală. Ritmul alert al schimbării pune fiecare angajat și fiecare companie în condiția de a învăța continuu. De aceea angajatorii care oferă programe de training valoroase sunt preferați”, spune Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Citește și: Compania de training și consultanță Valoria vizează triplarea cifrei de afaceri, în 2019

Cursurile deschise din programul lansat de Valoria se adresează directorilor executivi, managerilor și antreprenorilor. Temele alese îii ajută pe participanți să-și crească eficiența în comunicarea scrisă, construirea coeziunii în echipă, obținerea rezultatelor, generarea motivației și a performanței. Acest program de cursuri deschise este un mix echilibrat de abilități și de competențe care dă participanților o experiență de cunoaștere unică.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •