Școala de afaceri ASEBUSS oferă consultanță pro bono managerilor și antreprenorilor

Scoala de afaceri ASEBUSS ofera consultanta pro bono managerilor si antreprenorilor

Peste 50 de practicieni din rețeaua ASEBUSS, profesori și absolvenți ai programului Executive MBA, ȋmpreună cu experți ai companiei sale de training, Exec-Edu, vor oferi consultanță gratuită managerilor și antreprenorilor care au de suferit de pe urma crizei.

Citește și: Deloitte: Piețele financiare, imposibil de previzionat! Încrederea, un indicator important în acest moment

Astfel, ȋn perioada 1 aprilie-15 mai, fiecare consultant va lucra, ȋn medie, patru ore pe săptămână pentru a răspunde cererilor primite. Ȋn majoritatea cazurilor, diagnosticul situației, analiza și eventualele soluții vor fi discutate ȋn cadrul unei echipe de specialiști. Valoarea acestei initiative depășește cu mult 100.000 de euro, raportat la costul orelor de consultanță din piață.

„Suntem conștienți de provocările și dificultățile pe care le ȋntâmpină majoritatea companiilor. Ȋn mod special cele antreprenoriale au de suferit ȋn această perioadă, ȋn care problemele legate de oameni și cele financiare se propagă ȋn lanț, afectând clienții, furnizorii, piața de business, ȋn general. Este un moment ȋn care oricine poate să ajute, trebuie să o facă, pentru că, după această criză, vom avea cu toții, ȋntr-un fel sau altul, de suferit”, a declarat Ovidiu Dȋmbean-Creta, Rector ASEBUSS.

Citește și: Opțiuni aflate la îndemâna angajatorilor în contextul COVID-19

Echipa de consultanți implicată ȋn acest proiect reunește specialiști cu o experiență bogată ȋn diferite industrii: bancară, telecomunicații, servicii medicale, publicitate, servicii financiare, vânzări online, servicii juridice etc.

Domeniile de consultanță acoperite de practicienii Școlii de Afaceri ASEBUSS și companiei de training Exec-Edu cuprind toate zonele de management și vor putea fi adaptate nevoilor exprimate de companiile interesate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •