Ultimele trei cursuri open din acest an, organizate de către Interact

Ultimele trei cursuri open din acest an, organizate de catre Interact

Think on Your Feet – 21-22 noiembrie (două zile)

Think on Your Feet este un atelier practic de comunicare a ideilor într-un mod spontan, cu claritate, concizie și impact. Concentrându-se pe abilitatea individului de a gândi rapid și clar, Think on Your Feet îți poate îmbunătăți în mod semnificativ abilitățile de comunicare orală. Pe parcursul celor două zile, vei exersa tehnicile în situații reale. Astfel, vei putea să le aplici imediat în interacțiunile tale profesionale, atât formale, cât și informale.

Think on Your Feet este un best seller printre programele noastre de comunicare.

Traineri: Lucian Mihai, Alina Chirvase, Andreea Doica

Poți găsi mai multe informații despre el aici!

Healthy Conflicts – 25-26 noiembrie (o zi și jumătate)

Healthy Conflicts este un atelier practic de o zi și jumătate care oferă participanților oportunitatea de a clarifica sursele conflictelor, ce elemente toxice pot apărea în cadrul acestora și cum pot fi conflictele eliminate. Programul propune o abordare diferită, conform căreia conflictul este o manifestare sănătoasă care poate fi abordată fără pierdere de timp și energii inutile.

Prin intermediul profilului Emergenetics, participanții descoperă preferințele de gândire și comportament și modul în care acestea influențează raportarea fiecăruia la conflict. După înțelegerea acestor preferințe, pot fi puse bazele unui plan de acțiune.

Dacă vrei să știi mai multe, poți intra pe www.interact.eu.

Spells of Influence – 3-4 decembrie (două zile)

Acest atelier de două zile abordează strategii și tactici care ne ajută să obținem rezultate și să ne atingem obiectivele prin, cu ajutorul sau cu aprobarea celor de care avem nevoie.

Descoperă procesul mental de luare a deciziilor, care sunt factorii care influentează deciziile, precum și moduri de evaluare a rapoartelor de putere și de abordare a diferitelor tipuri de persoane și situații.

Prin discuții interactive, sesiuni de practică și asimilând noțiuni teoretice bazate pe cercetare, învață cum să construiești, să gestionezi și să evaluezi relații, să faci alianțe și să utilizezi tehnici pentru a influența și a-i convinge pe ceilalți, în scopul atingerii obiectivelor tale.

Facilitator: Ana Maria Gergely

Pentru mai multe detalii, poți accesa următorul link.

Te-ar putea interesa și: ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – seria a 2-a de conferințe, cu Horia Roman Patapievici

  •  
  •  
  •  
  •  
  •