3 modalități pentru a-ți impresiona șeful

3 modalitati pentru a-ti impresiona seful

Să recunoaștem, uneori, jobul poate fi destul de intens și competitiv. Muncești din greu să urci în carieră, dar pot fi colegi care ar face orice pentru a ți-o lua înainte. Cei de la levo.com propun trei lucruri simple pe care le poți face pentru a crea o impresie bună șefilor și pentru a te face observat.

  1. Depășește așteptările

Să presupunem că managerul tău ți-a cerut să pregătești un raport cu zece idei noi de campanie și vrea să-l termini până la sfârșitul zilei. Fă un document perfect cu 15 idei și trimite-l pe mail până la ora 13:00. Numele tău va fi cu siguranță primul care va fi luat în calcul. Încearca să fii inteligent și eficient prin moduri simple în care poți depăși așteptările.

Citește și Cum să creezi o relație bună cu noul șef

  1. Fii atent

Nici un sef nu vrea să te vadă copleșit și cu biroul plin cu documente în așteptare. Dacă te simți copleșit de solicitările colegilor care durează mai mult decât „doar 15 minute”, trebuie să găsești o modalitate de a-ți prioritiza sarcinile. Deși este admirabil să vrei să ajuți, șeful tău nu va aprecia faptul că sarcinile pe care ți le-a dat el au de suferit. Învață să fii asertiv și să spui „nu”. Amintește-ți, managerul tău este cel care va semna mărirea de salariu, nu X-ulescu de la doi.

Citește și 3 greșeli pe care să le eviți atunci când vorbești cu șeful cel mare

  1. Învață continuu

Mulțumirea de sine este primul pas spre a fi trecut cu vederea la următoarea promovare. Cunoașterea și învățarea sunt lucruri pe care nu trebuie să le consideri niciodată desăvârșite. Chiar dacă singura dată când vei utiliza cele mai recente cifre ale bugetului de stat sunt într-o conversație cu superiorul, este garantat că el își va aminti că ai fost informat la zi.

FOTO: tookapic/ pixabay.com

  •  
  •  
  •  
  •  
  •