7 zile pentru corp, minte și suflet

Stresul, termenele-limită, grijile, alergătura, așteptările celorlalți, obiectivele care nu se mai împlinesc… toate acestea ne deconectează de la esența noastră, de la starea de armonie a corpului, de la puritatea emoțiilor și a gândurilor frumoase, de la starea de bine cu noi înșine și de la sentimentele frumoase care ne leagă de cei dragi. Oboseala, lipsa somnului, lipsa grijii față de corp produce frustrări și tensiuni care, de cele mai multe ori, culminează cu probleme de sănătate, cu neînțelegeri în relații, cu pierderea poftei de viață și, uneori, cu depresii.

Pentru a recâştiga armonia și echilibrul (mental, emoțional sau fizic), a fost creat Lifecamp – cel mai avansat program de dezvoltare personală și spirituală din România, conceput sub forma unui Retreat de 4****. Cele 7 zile de Retreat îmbină în mod armonios ideea de concediu, relaxare și delectare sufletească cu informații și tehnici eficiente de lucru cu corpul, mintea și emoțiile.

Citeşte şi Starea de spirit pozitiva genereaza solutii

Scopul acestor Retreat-uri este readucerea în armonie a tuturor aspectelor ființei umane. Se lucrează cu mintea, cu emoțiile, cu corpul, dar mai ales cu aspectul cel mai neglijat în zilele noastre – armonia sufletului. Traineri, coach-i, terapeuți și nutriționiști pasionați de creșterea și dezvoltarea umană  și-au reunit forțele pentru a crea un program profund transformațional cu scopul de a readuce echilibrul în viața oamenilor.

Retreat-urile se adresează în special acelor persoane care simt că și-au pierdut direcția, inspirația, motivația; persoane care simt că viața este despre mai mult decât trăiesc în acest moment sau care își doresc să trăiască din nou liniștea, pacea minții, armonia interioară, bucuria și sentimentul de conectare cu ei și cu ceilalți.

Lifecamp este despre viață. Despre viață în toate aspectele ei. Dorința inițiatorilor este aceea de a crea un spațiu în care oameni pasionați de creșterea lor personală, spirituală și  profesională să își re-găsească sensul, direcția, scopul și misiunea, să-și re-evalueze resursele și să primească susținere și încredere pentru a-și urma visurile.

Citeşte şi Subtilul drum către armonie între viaţă şi muncă

Pe perioada celor şapte zile de Retreat, fiecare participant va primi ghidare 1 la1, sesiuni de coaching, sesiuni de curs care vor contribui la înțelegeri și conștientizări profunde menite să schimbe percepțiile și tiparele vechi de gândire și să le înlocuiască cu forme noi, mai înalte de înțelegere a vieții.

Fiecare Retreat are tematici diferite din dorința de a răspunde nevoilor cât mai diverse ale oamenilor. Tematicile au fost alese ca urmare a celor mai des întâlnite probleme în lucrul 1 la1 cu clienții de coaching. Retreat-urile lunii august 2015 sunt dedicate: înțelegerii menirii și a răspunsului la chemarea interioară („Hero¢s Journey Lifecamp”), artei de a trăi, de a iubi și de a te bucura de viață („Living, Loving, Being”) și înțelegerii mai profunde a vieții și destinului („YOU – Your Journey, Your destiny, Your Dreams”).

Pe toată perioada Retreat-urilor, se va lucra cu corpul fizic – scopul este curățarea corpului de toxine și impurități. Participanții vor primi produse de detoxifiere, vor avea acces nelimitat la SPA (saună, înot, jacuzzi), vor primi sfaturi de la nutriționiști și dieteticieni despre cum să-și selecteze / prepare o hrană sănătoasă care să le aducă un plus de vitalitate adaptată nevoilor, vor învăța exerciții fizice și tipuri de mișcare potrivite pentru fiecare, pentru a menține un optim energetic și vor fi răsfățați în aromele terapeutice a uleiurilor esențiale care să-i ajute în eliberarea tensiunilor, eliberări emoționale și conectarea cu simțurile profunde. Fiecare seară va fi dedicată activităților de recreere: plimbări în aer liber, discuții de grup, conectarea cu ceilalți participanți, seri tematice, seri de film.

Lucrul cu mintea și emoțiile va fi în centrul atenției trainerilor din cadrul Retreat-ului. Fiecare gând sau emoție negativă ne afectează nu numai la nivel fizic determinând schimbări dramatice în biochimia organismului, dar şi la nivel emoțional. Stresul la care sunt supuși majoritatea oamenilor produce dereglări hormonale și emoționale majore care dau peste cap sistemul imunitar fizic și emoțional al omului. Aceste dereglări se traduc în timp cu probleme de sănătate și disfuncționalități la nivel personal şi cu incapacitatea de a fi creativ, de a avea mintea limpede și a genera soluții, cu lipsa productivității și a eficienței, în plan profesional. Pe perioada Retreat-ului, participanții își vor identifica tiparele emoționale și mentale care le-au încetinit sau blocat progresul în trecut. Își vor alinia mintea, corpul și emoțiile într-un mod care să le deblocheze potențialul creator și care să-i conecteze la sursa primară de inspirație.

Citeşte şi Proximitate şi adevăr în coaching

Detoxifierea masivă la nivel fizic, mental și emoțional ajută la menținerea unui optim vibrațional care permite conectarea la o dimensiune ce integrează atât inteligența intelectuală, cât și inteligența emoțională. Inteligența spirituală (IS) corespunde cu activarea întregului creier, este o formă de inteligență specifică doar ființelor umane și sporește gradul de împlinire personală și profesională. În cadrul Retreat-ului, participanții sunt învățați să își dezvolte acest tip de inteligență fiind caracteristica cea mai importantă în orice reușită personală sau profesională. O minte curată, echilibrată și armonioasă este capabilă să acceseze idei creative și inspiraționale care vin din profunzimea ființei, de la nivelul Spiritului și de dincolo de el.

Inițiatorii Retreat-ului și cei care au creat conceptul Lifecamp sunt oameni pasionați de creșterea personală și de impresionantul potențial uman care se regăsește în fiecare persoană. Echipa care coordonează proiectul este formată din coach-i, traineri, terapeuți, instructori în diverse metode, nutriționiști, oameni de știință, facilitatori etc. Fiecare a contribuit cu experiența de lucru și cu metodele care au dat cele mai bune rezultate în lucrul 1 la1 cu oamenii. Astfel, au fost reunite cele mai eficiente metode de lucru la nivel fizic, mental, emoțional, sufletesc și spiritual pentru a garanta participanților cea mai impresionantă experiență.

Mai multe detalii despre conceptul Lifecamp și Retreat-urile lunii august găsiți aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •