Trei pentru Rowmania

Trei pentru Rowmania

Într-o perioadă în care stresul şi frustrarea sunt cuvintele uzuale în business, dacă ai alături de tine oameni puternici, redescoperi bucuria de a construi şi de a crea. Este ceea ce fac Ivan Patzaichin, Adrian Florea şi Doru Frolu, care şi-au unit forţele în proiectul “Rowmania”. Ce i-a adus împreună? Toţi trei au aceeaşi viziune despre ce înseamnă performanţa: o alegere personală!

Acum patru ani, un prieten m-a atras într-o canoe şi ne-am dat drumul pe Dunăre la vale, printre canale şi lacuri. În şase zile am parcurs 140 de km şi am ajuns la Sf. Gheorghe. A fost o revelaţie, şi de atunci în fiecare an îmi iau doza de biodiversitate. Dacă nu ştiaţi, vă spun eu, Delta naşte dependenţă! Acum un an l-am cunoscut pe Ivan, şi datorită lui am transformat o pasiune într-un proiect. El a fost catalizatorul şi mai ales motivul pentru care am abordat foarte serios această provocare”, spune Doru Frolu, managing partner al agenţiei de relaţii publice şi comunicare DC Communication.

Ce reprezintă “Rowmania”?

Proiectul “Rowmania” reprezintă o iniţiativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, de promovare a mişcării fizice prin folosirea ambarcaţiunilor cu vâsle, proiect căruia i s-a alăturat Adrian Florea, fondatorul companiei de training Trend Consult, care a implementat cu această ocazie „Legile lui Ivan”, o sesiune de training în care cel mai mare sportiv român al tuturor timpurilor este invitat să vorbească despre secretele succesului său.

Având în spate ani întregi de consultanţă, prin Trend Consult, Adrian încearcă să înţeleagă în ce constă succesul şi cum se atinge el, ca să poată după aceea să îi ajute pe oamenii din jurul său să îl replice. Astfel, Adrian a transformat această întrebare într-o misiune a companiei. Unul din modurile prin care se poate face acest lucru este atenţia la oamenii care au succes şi încercarea de a înţelege care este diferenţa dintre ei şi restul lumii. Ce fac ei diferit? Cum gândesc? Care este modul în care iau decizii? Cum reacţionează în situaţii grele? „O caracteristică identificată până acum la toţi este următoarea: ei cred că succesul lor personal se datorează altora şi că eşecurile personale au fost generate întotdeauna de propriile greşeli. Performanţa este o alegere personală, de la curajul de a visa şi până la determinarea şi îndârjirea de a duce proiectul până la capăt. Când dai la o parte toate justificările, rămâi doar tu”, susţine Adrian Florea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •