HR Summit Timișoara: Soluții de creștere a engagementului și dezvoltarea leadershipului în HR  

HR Summit Timișoara: Soluții de creștere a engagementului și dezvoltarea leadershipului în HR

Atragerea candidaților, recrutarea, networking-ul de la locul de muncă, achiziția talentelor, managementul performanței, dar mai ales creșterea angajamentului și construirea leadership-ului în cadrul unei companii sunt punctele de interes pentru managerii și directorii de resurse umane.

Cât de implicată este o persoană în anul 2016, dar mai ales cum creștem acest angajament în cadrul unei companii unde se află atât angajați din generația X, Y, Millenials, cât și oameni cu vechimi foarte diferite la același loc de muncă vom afla de la Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, care va prezenta în cadrul HR Summit-ului studiul de caz Mega Image: “3 metode de creștere a angajamentului”.

Ileana Alexandru are o experiență profesională de mai bine de 15 ani în cadrul Mega Image, din 2008, ocupând poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul executiv. Acest fapt îi permite să aibă acces la o imagine de ansamblu asupra companiei, să înțeleagă direcția către care se îndreaptă compania, construind astfel cele mai bune strategii de dezvoltare. Începând cu anul 2015, Ileana ocupă funcția de Vice Președinte Resurse Umane.

Leadership in work relationship: Amalia Sterescu – Dezvoltă liderul din tine!

În cadrul companiilor, liderii sunt cei care pot uni sau dezbina grupuri și activa totodată valori sau dorințe în rândul angajaților. Amalia Sterescu, Sr. Business Consultant & Personal Branding Strategist, va aborda în cadrul HR Summit Timișoara tema: “Dezvoltă leaderul din tine! Lecții utile de personal branding în interiorul și exteriorul organizației!”.

Leader și intraprenor educat la școala multor corporații cu amprenta globală, Amalia Sterescu a condus timp de 16 ani start-upuri în telecom și IT &C în România, India sau China, ultimul rol deținut în lumea corporatistă fiind cel de Vice President Oracle.

În prezent, este antreprenor, a fondat propria companie de consultanță: Outsourcing Advisors, dar și o școală de public speaking: Public Speaking School – destinată tuturor antreprenorilor, senior managerilor sau profesioniștilor care doresc să folosească vorbirea în public speaking drept canal alternativ de promovare și vânzare sau de cultivare a imaginii personale.

Despre Conferința de Resurse Umane HR Summit

Conferința de Resurse Umane HR Summit se află la cea de-a zecea ediție, iar în 19-20 mai, va fi organizată la Timișoara de către agenția de evenimente Libero Events.

HR Summit aduce în atenția timișorenilor reprezentanți ai companiilor BRD, Mega Image, Flanco, Telekom, Estée Lauder România, Signal Iduna, Romanian Software, Benefit Online și mulți alții.

Conferința va cuprinde dezbateri și workshop-uri strategice alături de 13 speakeri de renume din industria resurselor umane și a managementului.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda evenimentului și înscrieri gasiți pe www.timisoara.hrsummit.ro.

HR Summit este evenimentul organizat de Libero Events, agenția de evenimente, B2B și B2C, sub semnătura căreia au loc conferințe și workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar și târgul Touristica.