Un speaker britanic de top în HR – pe scena Signal Connect

HR Signal Connect

Katrina Collier, Social Media Recruiter, Director&Founder la Winning Impression, va fi speaker la conferința de HR Signal Connect, care va avea loc pe 22 şi 23 octombrie, la City Business Center din Timișoara.

Cu o experiență de peste nouă ani în recrutare pe social media, Katrina Collier face parte din “Top 100 Cei mai influenți profesioniști în HR și Recrutare pe Twitter”. Datorită vastei experiențe în HR, Katrina participă adesea la conferințe pentru a-şi transmite cunoștințele dobândite participanților din lumea întreagă, iar opiniile sale cu privire la recrutare și resurse umane au fost citate adesea de către presa internațională. Katrina Collier realizează și traininguri pentru companii precum CIPD, instituția principală din Marea Britanie care își desfășoară activitatea în resurse umane.

Signal Connect, conferința dedicată exclusiv profesioniștilor în resurse umane va reuni peste 100 de directori și manageri HR din Transilvania care doresc să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu. Andreea Mihnea (HR Director Ernst&Young), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est și Balcani BDO), Mirela Crețu (Kimball Electronics) și Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro) se află printre speakerii care și-au confirmat prezența la eveniment. Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager România&Moldova Avon.

Tema celei de-a III-a ediții este Engaging Cultures și pune accent pe modul în care specialiștii în HR reușesc să clădească relații între multiplele personalități din cadrul companiilor. La eveniment, vor participa peste 10 speakeri din țară și din străinătate care vor dezbate subiecte actuale, de interes, precum leadership, branding sau CSR.

Signal Connect este dedicat exclusiv profesioniștilor în domeniul de resurse umane care beneficiază de intrare gratuită la eveniment pe toată perioada acestuia. În 2014, conferința Signal Connect a reunit la Timișoara 120 de directori și manageri din domeniul resurselor umane, iar evenimentul este organizat de Libero Events în parteneriat cu Signal Iduna.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •