Workshop intensiv de marketing online

Ciprian Susanu: Workshop marketing online

Antreprenori, manageri de companie, specialiști în marketing, studenți și creatori de conținut au ocazia unei radiografii complete a online-ului ca mediu de dezvoltare a unei afaceri într-un curs gratuit de marketing online. Susținut de Ciprian Susanu, Managing Partner al Dare Digital, workshop-ul „Cum să crești vânzările cu strategia corectă de online” va avea loc joi, 1 septembrie, la Hotel Pullman, începând cu ora 10:00.

„Cum să crești vânzările cu strategia corectă de online” este al treilea curs dintr-o serie dedicată mediului online. Susținut ca urmare a succesului workshop-urilor precedente și a feedbackului oferit de cursanți, atelierul se prezintă ca o incursiune în online ca instrument actual, accesibil și încă neexploatat pe piața din România. Dincolo de fundamente teoretice, aplicate mediului de afaceri local, workshopul este construit pe exemple concrete de implementare, aplicabile pe termen lung și scurt încă de la finalizarea cursului.

Eficiența acestui workshop stă în structura și în maniera de prezentare și de condensare a informației în doar 4 ore de curs intensiv, făcându-l accesibil deopotrivă specialiștilor în domeniu și celor pentru care el reprezintă prima interacțiune reală cu sfera antreprenoriatului românesc. Cum descoperi și exploatezi oportunitățile de dezvoltare din mediul online, cum poziționezi avantajos și credibil o afacere pe piață și cum investești corect pentru ca rezultatele din online să devină vizibile în offline sunt doar câteva dintre întrebările cărora Ciprian Susanu le va aduce răspunsuri probate de cei 11 ani de experiență în domeniu.

Citeşte şi Top 10 activități în care marketerii ar investi în 2016-2017

  •  
  •  
  •  
  •  
  •