Cadouri corporate de Crăciun: cinci idei originale, care respectă eticheta business

managerii le ofera angajatilor tot felul de cadouri in preajma sarbatorilor de iarna

De la coșurile de Crăciun corporate, până la stilourile cu logo-ul firmei sau voucherele cadou, managerii le oferă angajaților tot felul de cadouri în preajma sărbătorilor de iarnă. Cadourile din mediul corporate trebuie să respecte niște reguli de etichetă, pe care nu mulți manageri le cunosc. Fie că este vorba despre cadouri promoționale, branduite peste măsură, fie despre cadouri neadecvate, cu tentă religioasă, în fiecare an se comit o mulțime de gafe.

În iarna lui 2018, este cazul să vii cu o abordare fresh și să le oferi angajaților tăi cadouri care îi vor bucura, dar și care vor constitui o amintire prețioasă peste ani. Evită să îți pui angajații în situații incomode și oferă-le cadouri potrivite, cu mult bun gust! Cu ce cadouri de Crăciun poți să îți surprinzi angajații în acest an îți dezvăluie Elena Miu, co-fondatoare
MyMan și Gift Concierge, cu o experiență de peste zece ani în consilierea pentru alegerea de cadouri. Iată care sunt recomandările ei:

1. Alege un cadou simbolic, în locul unui cadou amuzant

Deși un cadou amuzant poate părea o idee bună, el poate fi nepotrivit într-un mediu corporate. Ceea ce tu consideri amuzant, angajatul tău poate considera ofensator. Ca să eviți astfel de situații, în locul unui cadou amuzant, alege un cadou simbolic, cum ar fi un ceas de birou.


Ceas de birou, model telescop
  •  
  •  
  •  
  •  
  •