Adrian Soltan este noul Accounting Manager al Accace

Adrian Soltan Accounting Manager Accace

Adrian Soltan, cu o experiență de peste 5 ani în cadrul companiei PricewaterhouseCoopers, este noul Accounting Manager al companiei Accace. Soltan a fost numit în această funcție de la începutul lunii martie, potrivit unui comunicat remis Manager Express.

Adrian Soltan Account Manager Accace„Sunt mândru să fac parte din echipa Accace și aștept cu nerăbdare provocările pe care această funcție mi le va oferi. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu experții din cadrul departamentului – și nu numai – și că împreună vom continua să oferim servicii de înaltă calitate clienților companiei”, a spus Adrian Soltan.

Citește și Cum a reușit compania Accace să aibă afaceri de 1,1 milioane de euro în 2013

„Ne bucurăm că Adrian a decis să se alăture echipei noastre din România, în special în contextul creșterii semnificative înregistrate de Accace pe segmentul de contabilitate în ultima perioadă, creștere ce justifică și extinderea echipei pe plan local. Datorită cunoștințelor sale solide din domeniul fiscalității și contabilității, Adrian va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim pe piața din România și avem încredere că va avea rezultate de excepție în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Adrian Soltan, care are o experiență de peste 8 ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Citește și Top 5 cele mai externalizate activităţi din companiile locale

Totodată, noul Accounting Manager al Accace deține cursuri de specializare în practici IFRS (International Financial Reporting Standards), iar la începutul anului 2015 urmează să obţină certificatul de American Certified Public Accountant (CPA).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •