Bogdan Gabor este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară

Bogdan Gabor este noul presedinte al Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara

Bogdan Gabor, Country Manager al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, The People Republic, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT). El succede la conducerea asociaţiei lui Florin Godean, al cărui mandat s-a încheiat de curând.

„Prin muncă temporară, atât angajații cât și angajatorii beneficiază de oportunități privind gestionarea carierei. Ne dorim ca Asociația Română a Agenților de Muncă Temporară să devină un punct de reper în susținerea profesioniștilor din domeniu, să reușim să educăm piața forței de muncă și să adaptăm economia românească la realitatea din piață, mai precis la munca flexibilă și la noile tipuri de relații de muncă. ARAMT continuă să fie un partener de dialog pentru toți factorii implicați în asigurarea flexibilității pieţei muncii”, a declarat Bogdan Gabor, Preşedintele ARAMT.

Din board-ul asociației, fac parte Sorina Donisa, CEO APT Work Service, Oana Tufaroiu, Sales & Operations Director Humangest, Alexandra Peligrad, CEO Smartree România și Florin Godean, Country manager Adecco România şi Ungaria.

Fondată în luna iunie 2010 de către cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, ARAMT este organizaţia profesională de profil a agenţilor de muncă temporară din România. Asociaţia reuneşte în prezent 15 companii internaţionale şi locale şi își propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și crearea de noi locuri de muncă. ARAMT este membră a World Employment Confederation, asociația patronală la nivel internațional.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •