Capitala industriei de HR&management se mută la Timișoara

Pe 29 mai, în Timișoara, sunt așteptați peste 120 de specialiști HR și manageri la ExpoConferința de Resurse Umane- HR Summit.

hr summit

Cea mai importantă platformă regională dedicată practicilor de resurse umane și management din România va aduce în același loc specialiști HR, manageri de companii, coaches, furnizori de servicii dedicate industriei de HR și  peste 14 speakeri care vor dezbate cele mai actuale teme și practici de resurse umane.

Amalia Starescu- Sr. Business Consultant are o experiență de peste 16 ani în poziții de management în companii multinaționale, iar la HR Summit Timișoara va vorbi despre Succesiune în Management, despre nevoia de a crește talentele, de a investi în angajați – ca modalitate de a asigura continuitatea execuției business planului unei companii.

Doru Dinu- Sr. Trainer în cadrul Dale Carnegie România, ne va prezenta un studiu despre engagement realizat în peste 50 de țări, printre care și România. Ce îi motivează și îi determină pe angajați să se implice vom afla pe 29 mai, la HR Summit.

Iulian Padurariu- Managing Partner The Marks va susține un workshop despre gamification în procesele de HR. Participanții vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement și fidelizare cu rate de succes cu până la 100% mai mari decât prin alte metode.

Mădălina Balan- Managing Partner HART Consulting va arăta cum putem transforma procesul de selecție într-un succes care ajută la dezvoltarea organizației din care facem parte și cum să evităm să transformăm selecția și recrutarea într-o simplă cheltuială.

HR Summit Timișoara cuprinde și o zonă expozițională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu.

Anul acesta în zona expozițională participanții vor găsi companii precum : Max Relax, Smartree, Noble Manhattan, Signal Iduna, Romanian Software, UCMS și Mindit.

Află care este agenda completă HR Summit Timisoara de pe site-ul evenimentului.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •