Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club va avea loc pe 4 aprilie

Gala Premiilor de Excelenţă HR Club 2018 va avea loc pe 4 aprilie

În data de 4 aprilie 2018 va avea loc ediţia cu numărul 10 a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club, evenimentul în cadrul căruia este recunoscută şi premiată excelenţa în resurse umane şi managementul oamenilor.

Anul acesta, 26 de companii au depus 46 de candidaturi, dintre care 38 la cele 4 categorii de Proiecte de Resurse Umane: Recrutare şi Selecţie, Managementul Performanţei şi al Recompensării, Formarea şi Dezvoltarea Oamenilor şi Strategie de Resurse Umane. Ultima categorie, care include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizaţional, schimbare culturală, dialog social etc., a avut cele mai multe înscrieri, reflectând tendinţele şi preocupările actuale de pe piaţa muncii. Celelalte 8 candidaturi s-au depus la secţiunea de Management General, unde se vor acorda premii pentru Managerul anului şi pentru Echipa CEO-HR a anului.

Proiectele înscrise în competiţie vor fi analizate de către un juriu de profesionişti în resurse umane format din membri seniori ai HR Club, preşedinte fiind Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Premiul special Developing Trustworthy Leaders Award va fi acordat de către invitatul internaţional al Galei, Gianpiero Petriglieri, Profesor de Comportament Organizaţional la INSEAD, inclus în cea mai recentă ediţie a topului Thinkers 50 al celor mai influenţi gânditori de management ai lumii. Acesta va susţine, în aceeaşi zi, şi un Master Class cu tema “Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism”.

Ediţia Galei HR Club de anul acesta va continua o iniţiativă foarte apreciată anul trecut, prin care tinerii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generaţiei Z va fi format din 5 liceeni care s-au remarcat prin activităţi extraşcolare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club vor apărea în ediţia a 9-a a Manualului de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei.

Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane 2018 va avea loc pe 4 aprilie 2018, între orele 18:30-22:00, la Athenee Palace Hilton, Bucureşti. Lista completă a companiilor candidate şi descrierile proiectelor se pot consulta pe pagina evenimentului.

Citeşte şi Sfaturi strategice de recrutare pentru start-up-uri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •