PORR Construct România anunță că Veronica Olteanu devine noul Director de Resurse Umane și Comunicare

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane și al dezvoltării organizaționale, Veronica s-a alăturat echipei PORR Construct, la începutul acestei luni.

În trecut, Veronica a ocupat poziții de management în două organizații din domeniul financiar-bancar: BRD Finance și BNP Paribas Personal Finance Paris, Sucursala București, contribuind cu succes la implementarea și valorificarea unor proiecte din zona dezvoltării organizaționale, managementul performanței și comunicare internă.

Absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Veronica crede cu tărie că fiecare om are dreptul de a-și atinge potențialul și că unul dintre ingredientele-cheie pentru organizațiile performante este abordarea centrată pe oameni.

”Noul rol este o provocare pentru mine, pe care o îmbrățișez cu entuziasm. În acest context economic și social încă marcat de incertitudine, este o schimbare curajoasă, dar sunt de părere că schimbarea este cea care ne provoacă să căutăm să șlefuim cea mai bună versiune a noastră. Un aspect de care îndrăznesc să afirm că sunt mândră este că, în toți acești ani, mi-am însușit lecția adaptabilității: să învăț și să integrez cunoștințe, să fiu în pas cu vremurile, să construiesc relații de încredere cu colegii și partenerii cu care am colaborat”, a declarat Veronica.

Alături de echipa PORR Construct România, Veronica își propune să dezvolte strategia de resurse umane, să consolideze rolul de consultant și partener de afaceri al ”omului de resurse umane”, susținând și multiplicand succesul companiei pe piața locală.

PORR Construct a fost înființată în 2004 ca o filială locală a Grupului PORR și, de atunci, și-a desfășurat activitățile pe teritoriul României, în sectoarele de construcții civile și industriale. PORR România este parte a grupului international PORR, cu sediul central la Viena și piețe principale de activitate în Austria, Germania, Elveția, Cehia, Polonia și desfășoară activități în țări precum Norvegia și Qatar.

Ca furnizor de servicii integrale, de la design până la execuție, PORR acoperă tot lanțul valoric din industria de construcții, folosind serviciile și expertiza pentru o gamă largă de proiecte, care include: drumuri și poduri, căi ferate, stații de tratare a apei, gropi de gunoi ecologice și rețele de canalizare, aeroporturi, lucrări de coastă, clădiri de birouri, complexe rezidențiale, clădiri industriale și logistice, spitale și facilități sportive.

Construcțiile sunt un domeniu de activitate cu și despre oameni, tocmai de aceea gândirea antreprenorială, implicarea și atitudinea proactivă definesc atributele culturii organizaționale ale PORR.

Citește și: Deloitte România își consolidează echipa de management prin numirea a trei noi parteneri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •