S-a lansat cel mai nou instrument de management al performanţei

S-a lansat cel mai nou instrument de management al performanţei

S-a lansat AGENIUS® (www.agenius.ro), cel mai nou instrument de management al performanței în organizații, care implementează conceptul  de „work-life balance” și are ca rezultat creșterea gradului de planificare și monitorizarea în companie. AGENIUS® este un instrument de bază într-un program de dezvoltare personală continuă ce se adresează angajaților de la nivelurile de execuție, de mijloc și de vârf și poate fi implementat în organizații atât de departamentul de resurse umane, cât și de furnizorii de servicii de training și de coaching.

Pentru definirea strategiei, KIT-ul AGENIUS® include o hartă strategică care utilizează un model de management strategic adaptat pentru viața personală/profesională, o fișă de analiză strategică prin care se setează și monitorizează indicatorii de performanță și un instrument sub forma de agendă pentru etapa de acțiune. În etapa de acțiune se aleg pe rând 2-4 acțiuni din Planul general și se parcurge săptămânal modelul PASS.

Conceptul PAAS a fost creat și brevetat de Gina Calagiu antreprenor român și consultant strategic cu peste 18 ani de experiență în afaceri.