ANR și 4CAREER organizează masa rotundă „Bune practici în H.R.”

Masa rotundă de „Bune practici în H.R.”, organizată de Asociația Națională a Recrutorilor împreună cu 4CAREER, va avea loc în data de 19 februarie, de la ora 18:30, la Hotelul Marshal Garden din București.

masa rotunda Bune practici in H.R.

Tema evenimentului este „Carieră în H.R.”. Pe lângă tema propusă, se va discuta şi despre alte provocări existente din domeniul H.R.. Participanții ideali sunt persoanele care activează sau vor să activeze în domeniul resurselor umane.

Participarea la eveniment costă 25 de lei, preț în care intră coffe-brake-ul pentru că organizatorii își doresc să fie un eveniment nonformal. Plata se efectuează în avans prin OP sau CARD persoane fizice/CARD persoane juridice. Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să confirme şi să achite taxa de înscriere până la data de 18 februarie, cu o zi înaintea întâlnirii.

„Dorim să te alături acestor evenimente pentru că intenţia noastră este aceea de a desfăşura o dezbatere interactivă care să ne permită să ne împărtăşim experienţele în ceea ce priveşte diferitele moduri de recrutare şi sugestii pentru îmbunătăţirea acestor procese”, potrivit organizatorilor.

Evenimentul începe la 18:30 și se termină la 20:30, va avea doi invitați, Conf. Univ. Dr. Nicoleta LITOIU Director C.C.O.C şi un invitat surpriză, și va fi găzduit de Marius PĂNUŢĂ şi Gabriel CHICIOREANU.

Organizatorii au făcut o listă cu avantajele participării la masa rotundă: unicitatea temei abordate, posibilitatea de a interacţiona cu specialiştii din domeniul resurselor umane, discuţiile vor avea loc în jurul unei mese rotunde și networking cu oameni de calitate.

Agendă eveniment:

18:30-19:00 – Sosirea participanţilor

19:00-19:15 – Cuvânt înainte şi prezentarea invitaţilor:

– Gabriel Chicioreanu, preşedinte Asociaţia 4CAREER;

– Marius Pănuţă, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Recrutorilor.

19:15-19:45 – “Carieră în H.R.!” – Conf. Univ. Dr. Nicoleta LITOIU Director C.C.O.C

19:45-20:15 – invitat surpriză

20:15-20:30 – Sesiune întrebări şi răspunsuri, concluzii finale

20:30-20:45 – Networking

  •  
  •  
  •  
  •  
  •