Începe festivalul urban Bărbați pe Mătăsari #2

Incepe festivalul urban Barbati pe Matasari #2

Începe o nouă serie de evenimente dedicată strict pasiunilor și meseriilor pe care le practică cu precădere bărbații.

Bărbați pe Mătăsari se dorește a fi o extinderea a Festivalului Femei pe Mătăsari, o ediție de toamnă, o ediție în care strada Mătăsari să găzduiască mici meșteșugari, artiști și artizani, afaceri conduse de bărbați care au înțeles orașul, care fac din acesta un loc mult mai frumos și mai prietenos.

Organizatorii au început anul trecut o nouă serie de evenimente dedicata pasiunilor şi meseriilor pe care le practică cu precădere bărbaţii.

Citește și: Workshop-ul care te învață marketing. Academia de Marketing Digital Make It Academy

În cadrul evenimentului de anul trecut a avut loc Conferinţa Bărbaţi pe Mătăsari. Alături de invitaţii Adi Bulboacă, Ionuţ Grama, Andrei Pungovschi, Robert Raţiu şi Eugen Rădescu, conferinţa a explorat poveştilor reale ale oamenilor care, prin discursul lor personal, cultural şi social au remodelat felul în care comunicăm şi construim spaţii sigure şi confortabile de expresie, indiferent de gender.

Sub manifestul #SuntemLaFel, campania de promovare a festivalului a avut ca epicentru vulnerabilitatea masculină şi a fost ilustrată printr-un clip susţinut de Jean Gavril, Bogdan Şerban (Radio Guerilla), Mani Gutău (URMA), Cristi Iacob, Ariel Constantinof, Adrian Dan, Hypno, Bogdan Matei şi Cosmin Tudoran.

Citește și: Jurnalul familiei -escu 

Cele două seri de festival reunesc artişti muzicali precum Partizan, Jean Gavril, Omu Gnom, Gabriel Cotabiţă, Maria Coman, Hanu’ cu Bragă şi Stema, iar ziua de sâmbătă propune un line-up feminin de DJ – Oana Maria (Poetrip), Claudia Lazăr şi Tita, urmat de clasicul after-party Silent Disco cu Abasc, DJ Jiji, Ligia Keşişian şi Eugen Rădescu.

„Prin Bărbaţi pe Mătăsari ne propunem să aducem în prim plan o nouă faţetă a Bucureştiului şi oamenii care schimbă oraşul zi de zi prin pasiunea şi curajul lor de a fi autentici. Pornind de la ideea că #SuntemLaFel, ne dorim să susţinem atât iniţiativele feminine, cât şi masculine care transformă Bucureştiul într-un loc mai frumos şi mai prietenos, un spaţiu prielnic pentru dezvoltarea de proiecte şi iniţiative benefice oraşului şi locuitorilor săi”, spune echipa Bărbaţi pe Mătăsari.

Citește și: Cum să îți îmbunătățești memoria

Bărbaţi Pe Mătăsari este un proiect Beneva, asociaţie fondată în 2009 pentru a schimba oraşul prin implicare comunitară şi artă. Până în prezent, echipa a desfăşurat peste 50 de proiecte culturale, sociale şi educaţionale în Bucureşti şi în ţară. Un număr de 300 de voluntari, artişti, companii şi alte organizaţii au lucrat în proiectele cu copii, adolescenţi şi categorii defavorizate. Împreună am reuşit să facem bine, să schimbăm comunitatea prin acţiuni constante. www.beneva.ro.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •